Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Dennis Knudsen er sigtet for vanvidskørsel: Denne konsekvens har det for børnene

Kendisfrisøren har måttet ty til andre transportmidler.

Det har nærmest været chok på chok, når det har handlet om Dennis Knudsen i de seneste måneder.

Sommeren startede ellers så fint, da kendisfrisøren både kunne holde sin egen og sine drenges fødselsdag, og så kunne han også afsløre, at han havde købt en flot campingvogn, som sommerferien skulle tilbringes i.

Herefter tog det dog en drejning, som de fleste nok slet ikke havde set komme.

I slutningen af ferien kom det nemlig frem, at Dennis havde haft en kæmpe nedsmeltning ved Molslinjen, hvilket fik enorme konsekvenser for ham.

Amok på Molslinjen

Ifølge Dennis selv så var han mødt op i god tid til færgens afgang, men desværre var han også mødt op det forkerte sted.

Da han endelig kom frem til den rigtige havn, blev han nægtet adgang. Presset over trætte børn, som faren havde lovet røde pølser, og som bare gerne ville hjem efter sommerferien, fik Dennis til at gå ind på kontoret, hvor en medarbejder blev overfuset, et bord og computere blev skubbet, og så fjernede han efterfølgende bommen og kørte ombord på færgen, hvor han dog samtidig var ved at ramme en ung medarbejder.

Politiet blev tilkaldt, og Dennis fortalte selv, at han nok regnede med at blive sigtet i sagen.

Og det må man sige, at han blev.

Artiklen fortsætter under billedet…

Dennis
Dennis Knudsen. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Sigtet for vanvidskørsel

HER&NU kunne nemlig efterfølgende afsløre, at Dennis var blevet sigtet for vanvidskørsel, hvilket skulle have resulteret i, at han både har mistet sit kørekort og har fået en leaset Audi Q7 til en værdi af 1.2 millioner konfiskeret.

Dennis Knudsen har selv været tavs omkring sigtelsen, men nu afslører han, hvilket alternativ han har skullet komme op med.

I en video på Instagram kan man se kendisfrisøren cykle afsted med børnene i en ladcykel og som altid, så ser Dennis lyst på tingene.

– Nu får jeg da motion, så måske jeg skulle træne til en Iron man. Ungerne elsker deres nye transportmiddel, skriver han til opslaget.

– Så er vi ude på vores morgencykeltur i dejligt regnvejr. Sådan er livet. C’est la vie, lyder det fra ham i videoen.

Du kan se videoen herunder eller HER.

Hvad tænker du om sagen? Del dit svar i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.