Efter fejlslagent ægteskab i ‘Gift ved første blik’: Nu tager Olivia stort skridt med ny kæreste

Olivia fandt ikke kærligheden i ‘Gift ved første blik’, men nu er hun klar til at tage et stort skridt med sin nye kæreste.

Trods flere forgæves forsøg på at få matchet til at lykkedes, så blev det aldrig den store kærlighed mellem Olivia og Patrick i ‘Gift ved første blik’.

Men nu lysner det for Olivia Bak-Christensen, der nu er flyttet sammen med en ny kæreste ved navn Simon.

Det var tilbage i oktober, at hun kunne berette, at der var kommet en ny mand i hendes liv, men at de endnu ikke var kærester.

Parret var et match

Simon var efter ‘Gift ved første blik’ begyndt at følge hende på Instagram, og efterfølgende matchede de så på en dating-app, hvor genkendelsen blev vakt.

Her skrev hendes udkårne så, at han nok godt kunne regne ud, hvordan programmet var endt for hende, når nu han kunne finde på markedet igen.

Her fortalte Olivia Bak-Christensen til pressen, at forholdet var ret nyt, men at hun var glad og følte sig godt tilpas i det, de havde sammen.

Foto: DR/Mette Uhl

Forhold har udviklet sig

Den nye kæreste kendte godt Oliva Bak-Christensen fra TV, men i efteråret havde de altså ikke endeligt aftalt, om de var kærester.

Nu har forholdet udviklet sig, og de to har taget endnu en stor beslutning sammen.

– Jeg har fået en kæreste, og vi er flyttet sammen. Det er ret nyt, at vi er flyttet sammen, men det går bare megagodt, og vi er glade. Det kører bare, siger hun nu til BILLED-BLADET.

Det er kæresten Simon, der er flyttet ind til Olivia i Brønshøj, men hun havde ham dog ikke med som ledsager, da hun for nyligt deltog i Reality Awards.

LÆS OGSÅ: Olivia fra ‘Gift ved første blik’ kæmpede med 25 kilos overvægt efter hårdt brudt: ‘Jeg kunne ikke kende mig selv mere’

Stort tillykke med kærligheden til Olivia!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!