Efter svær tid: Nu sætter Jes Dorph-Petersen ord på nyt TV-job

TV-vært Jes Dorph-Petersen er vendt tilbage som vært på DK4, hvor han skal være vært for ‘Vi elsker fodbold’.

Efter to års dødvande, hvor TV-vært Jes Dorph-Petersen har haft svært ved at finde arbejde efter at være blevet fyret fra TV 2, er lykken nu vendt.

Han er blevet ansat af DK4, hvor han skal være vært for programmet ‘Vi elsker fodbold’, og her har han fået en god start.

– Der var lidt sommerfugle i maven, og der var en vis nervøsitet. Jeg skulle lige spole tilbage for at finde nogle mekanismer i mig selv, så jeg havde mit overblik, siger han til Se og Hør.

Jes Dorph-Petersen anklaget

Programmet bliver den første af i alt 18 i rækken, og den tidligere TV 2-vært fortæller, at det var helt fantastisk at mærke stemningen under produktionen.

Her interviewer Jes Dorph-Petersen hver uge en aktuel person fra fodboldverdenen med fokus på de igangværende slutrunder.

Årsagen til Jes Dorph-Petersens fyring fra TV 2 var, at han i starten af 00’erne havde været involveret i en sag om overgreb mod en journalistpraktikant.

Foto: Marie Ravn/Ritzau Scanpix

TV-virket er sagen

Hele forløbet har taget hårdt på TV-værten, og der har været mange mørke perioder undervejs, hvor TV-værten slet ikke kunne overskue, om han skulle tilbage i mediebranchen igen.

Det sidste halve år har han dog været helt på det rene med, at det er virket som TV-vært, der er det, der dur for ham.

Det er nu Jes Dorph-Petersens drøm at få lov at blive hos DK4, fordi han føler, at det er her, han hører til.

Det er en lille arbejdsplads med en god stemning, og det minder ham om det TV 2, han var med til at starte op i 1989, understreger han.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph-Petersens store nyhed: Skal være TV-vært igen

Vi ønsker Jes Dorph-Petersen held og lykke i jobbet!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!