Foto: Shutterstock

Harry og Meghan tager orlov efter turbulent tid: “Det er ikke nok at overleve”

Efter en turbulent tid tager prins Harry og hertuginde Meghan en pause fra offentligheden.

I maj blev prins Harry og hertuginde Meghan forældre for første gang. Bare et halvt år senere tager parret en pause fra offentligheden, skriver CNN.

Det royale par tager familieorlov fra midten af november. Ifølge The Sunday Times vil parret rydde deres kalender i seks uger.

Derfor tager prinseparret en pause

I dag er parrets lille søn, Archie, fem måneder gammel. Og ifølge forskellige kilder har parret taget en afgørende beslutning – for familiens skyld.

En kilde siger til CNN, at parret nu vil trække sig tilbage og tage en pause fra deres offentlige liv. Parret har flere opgaver indtil midten af november, men herefter tager de en pause fra de officielle opgaver for at fokusere på familien.

Her skal tiden blandt andet blive brugt på at besøge USA, som hertuginde Meghan stammer fra, skriver The Sunday Times.

Parret har kun kendt hinanden siden 2016, men der er allerede sket meget i deres liv, og de har fra starten af forholdet fået stor opmærksomhed fra især den engelske presse. I de seneste uger har parret ikke lagt skjul på, at det er hårdt at leve i pressens søgelys som nygifte og nybagte forældre.

Stævner aviser

I oktober kom det frem, at Meghan stævner den engelske avis Mail on Sunday, efter de har publiceret et brev, som hun har sendt til sin far. Derudover stævner prins Harry aviserne The Sun og Daily Mail, som han påstår har hacket prinsens telefon.

I forbindelse med parrets officielle tur til Afrika, blev der lavet en dokumentar kaldet Harry and Meghan: An African Journey. Her kommer hertuginde Meghan ind på, at der er mange ting at gennemleve bag kulisserne og at man ikke bare skal eksistere.

– Jeg har længe sagt til H, som jeg kalder ham, at det ikke er nok at overleve noget, det er ikke meningen med livet. Du skal også trives og have det godt, siger Meghan i dokumentaren Harry and Meghan: An African Journey ifølge Independent.

Dokumentaren blev sendt søndag aften på ITV i England.

Hoffet har ikke meldt officielt ud, hvor længe parrets orlov vil vare.