Christian Falck Wolff/Ritzau Scanpix

Jakob Ellemann-Jensen hastet på Rigshospitalet

Forsvars- og vicestatsministeren blev hastet med ambulance på hospitalet.

Jakob Ellemann-Jensen var i går ude for en yderst ubehagelig oplevelse.

Forsvars- og vicestatsministeren var således i går til møde med Mette Frederiksen i Statsministeriet, da han pludseligt blev ramt af et ildebefindende og derfor måtte lade sig haste med ambulance til Rigshospitalet.

Efter flere timer på hospitalet valgte Jakob Ellemann-Jensen selv at dele oplevelsen.

Artiklen fortsætter under billedet…

Jakob Ellemann-Jensen
Jakob Ellemann-Jensen. Foto: Christian Falck Wolff/Ritzau Scanpix

Hovedpine og svimmelhed

– Det blev en lidt usædvanlig start på dagen. For efter et par møder her til formiddag fik jeg, hvad man nok bedst kan kalde for et ildebefindende. Med svimmelhed og hovedpine. Jeg røg derfor en tur på Rigshospitalet for en sikkerheds skyld, hvor jeg er blevet undersøgt af det mest kompetente og venlige personale, har han skrevet på sin Facebook-profil.

Kilder tæt på har, ifølge Ekstra Bladet, fortalt, at Jakob skulle være blevet hjulpet til at sidde ned, samt at der hurtigt blev truffet beslutningen om at ringe efter en ambulance, da man hurtigt kan komme til at fortryde det, hvis man ikke handler hurtigt.

Forsvars- og vicestatsministeren fortæller også selv, at han vil være ekstra opmærksom på sit helbred.

– Der er heldigvis ikke noget alvorligt at melde, og jeg har det godt igen. Jeg forventer derfor at være tilbage i arbejdstøjet igen i morgen, og så kommer jeg selvfølgelig til at være ekstra opmærksom på mit helbred i den kommende tid, afslutter han sit opslag.

Sikke en forskrækkelse. Godt at høre, at han er okay igen. Lad os sende Jakob en hilsen i kommentarsporet.