Jeff fra “Ups, vi er voksne” ramt af kærestesorg: Nu deler han ærlige ord om savnet efter eksen

Det er ikke nemt at være Jeff, der er kendt fra TV-programmet “Ups, vi er voksne”, for han har nemlig kærestesorg over eksen Christine.

Igennem TV-programmet “Ups, vi er voksne”, der skildrer hverdagen for en gruppe voksne med Downs Syndrom på bostedet Valbyholm, har vi fået et indblik i 32-årige Jeffs liv.

Her fremgår det også, at han har haft et turbulent forhold til ekskæresten Christine, der nu har fundet kærligheden i en ny mand ved navn Pierre.

– Jeg har stadig følelser for hende. Hun er så smuk. Jeg savner hende meget, siger han ærligt i programmet ifølge Se og Hør.

Christine er forvirret

Derfor har Jeff lagt en plan om, at han hver torsdag skal i fitnesscenteret, så han kan lykkes med at imponere Christine.

Christine ved dog ikke helt, hvad hun skal med sit kærlighedsliv, og derfor søger hun blandt andet råd hos veninden Alberte.

Derfor får Jeff pludselig et uventet opkald fra ekskæresten, der nu har droppet Pierre, hvilket naturligvis har gjort ham rigtig glad.

Foto: Story Productions/TV 2

Jeff har hjertesygdom

Nu er det den unge mands håb, at de to vil blive kærester igen, hvilket han er meget spændt på, om der vil ske – det kan seerne så glæde se til at følge med i i de kommende afsnit.

I programmet har vi også blevet bekendt med, at Jeff har en hjertesygdom, der begrænser ham i hverdagen.

Det harmonerer lidt dårligt med hans usunde livsstil, hvor der er en stor forkærlighed for partypølser og sodavand, da det danner for meget fedt omkring hjertet.

Hjertesygdom tjekkes

Derfor bliver han tjekket på Rigshospitalet hver sjette måned for at se, hvordan status på, om hjertet ilter blodet godt nok, og om hans vægt holder sig stabilt.

TV-programmet “Ups, vi er voksne” bliver sendt hver torsdag kl. 20 på TV 2 eller TV 2 Play.

En sød historie fra virkelighedens verden!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!