Jon Bon Jovi hopper ind og slider i opvasken – på sin egen restaurant hvor fattige mennesker kan spise gratis

At være ydmyg og beholde fødderne på jorden er sjældent blandt kendisser, især verdensstjerner, som har mange grunde til at sidde på deres høje heste.

En superstjerne som ikke har ændret sig trods sin store succes er Jon Bon Jovi. Sidste år åbnede han ikke bare en, men to restauranter, hvor fattige kan spise gratis. Nu tager han skridtet videre og hopper ind og arbejder i opvasken.

Da rockstjernen Jon Bon Jovi slog dørene op til sin JBJ Soul Kitchen i New Jersey, blev det straks en succes. En af de vigtigste ting ved konceptet var, at de dårligt stillede skulle kunne spise gratis, da stjernen mener, at han har råd til at invitere på det.

Jon Bon Jovi: Gør hvad du kan

Restaurantvirksomheden har taget meget af den 58-årige stjernes tid på det seneste, da han og hustruen ofte er på plads og selv arbejder i køkkenet og som tjener eller som de seneste billeder viser – sågar i opvasken.

“Hvis du ikke kan gøre, hvad du gør. Gør hvad du kan!”, skriver Jon Bon Jovi.

Det er ikke alle stjerner, som hopper i opvasken på en restaurant, hvor han selv har inviteret på mad. Tænk hvis flere med penge viste sådan en ydmyghed.

Del gerne for at hylde Jon Bon Jovi og spred hans budskab om at gøre, hvad men kan.