Kollegaen Rasmus Staghøj fyret fra TV 2: Nu reagerer Dennis Ritter

I går blev sportsværten Rasmus Staghøj fyret TV 2, og det har været en trist nyhed for hans kollega Dennis Ritter.

Tiden som vært for TV 2’s Tour de France-dækning er desværre slut for det unge talent Rasmus Staghøj, der i går kunne meddele, at han har fået en fyreseddel fra kanalen.

Igennem flere år har han arbejdet tæt med den erfarne kollega Dennis Ritter, som bestemt har været ked af at høre, at han nu må sige farvel til Rasmus Staghøj.

Afskedigelsen har været led i en større sparerunde på TV 2, hvor mindst 60 ansatte skal forlade kanalen.

– Det er jeg meget, meget ked af. Det kom fuldstændig bag på mig, må jeg sige. Det tilkommer jo ikke mig at kommentere på, hvad TV 2’s ledelse beslutter, men jeg er på det personlige plan virkelig ked af det, siger han ærligt til Ekstra Bladet.

Erfaring er bred

Rasmus Staghøj meddelte sin fyring via Instagram, men Dennis Ritter havde fået beskeden på forhånd, og nu roser han sin afgående kollega i høje vendinger.

Det er hans håb, at den unge vært nu finder sin rette hylde, hvor end det så bliver, og der er da også en bred erfaring at trække på.

Rasmus Staghøj har i en årrække stået i spidsen for AftenTour under Tour de France og har været kommentar på en lang række cykelløb.

I foråret 2022 var han ligeledes vikar på TV 2 News, hvilket passede sportsværten godt – her var det også med Dennis Ritter som kollega.

Rasmu Staghoej Dennis Ritter
Foto: TV 2 DANMARK

Rørende ord fra Dennis Ritter!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!