Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Morten Ankeldal hylder sønnen: Har opnået stor milepæl

Morten Ankerdals børn er ikke længere små, og nu har hans yngste nået en stor milepæl.

50-årige Morten Ankerdal har i mange år været en del af danskernes liv, når han har tonet frem som journalist eller vært på forskellige programmer.

Han har i mange år været tilknyttet TV 2 Sporten, hvor han har opnået flere priser for sit værtsskab, men det er ikke det eneste sted, der har nydt godt af hans evner. Det meste af sin karriere har han brugt på TV 2, men han var i en kort periode et smut forbi DR, hvor han var vært på Aftenshowet.

Det er ikke kun sportsarrangementer, som den populære mand har dækket. Han har flere gange stået for at guide danskerne igennem kongelige begivenheder, nytårstalen og været vært på diverse årkavalkader, ligesom han har været på ‘Go’ aften’ og ‘Go’ Morgen Danmark’.

Men det er ikke kun i arbejdslivet, hvor han har succes. Siden 2008 har Morten Ankerdal været gift med hustruen Vibeke. Sammen har parret to børn: Emilie og Mikkel. Og det er familiens yngste, der nu har opnået en stor milepæl.

Artiklen fortsætter under billedet.

Premiere på “Gran Turismo”, CinemaxX, 15/08/2023 Morten Ankerdal Mikkel Ankerdal

Har fået kørekort

Sønnen Mikkel har nemlig nået den alder, hvor det er muligt at erhverve sig et kørekort, og det har den unge mand netop opnået. Det afslører den stolte far på Instagram, hvor han har delt et par billeder af sønnen med sin nye erhvervelse.

– Det nye “kørekort” blir studeret. Tillykke Mikkel, skriver han i opslaget.

Morten Ankerdal afslutter opslaget med en lille spøg:

– Pas på derude. Næste generation er på vejene.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Morten Ankerdal og familien alt det bedste fremover.