Foto: TV 2/Ian Devald/Anders Brohus

Nanett fra ‘Landmand søger kærlighed’ afslører: Claus kysser godt

I tirsdagens afsnit af det populære TV 2-program ’Landmand søger kærlighed’ kunne seerne følge Claus og Nanett på deres romantiske weekend.

Romantikken blev dog lidt udfordret på en hurtig sejltur, som gjorde Nanett ganske dårlig. Men derefter kunne de to kigge hinanden i øjnene over en dejlig middag, hvorefter de tilbragte natten sammen på et hotelværelse.

Og selvom seerne ikke kunne se det i tirsdagens afsnit, så blev der faktisk kysset, inden Nanett og Claus kørte hvert til sit.

Det skriver SE og HØR.

Foto: TV 2/Ian Devald

Og ifølge Nanett var det et dejligt kys. Også selvom hun efterfølgende synes, det ville have været naturligt, hvis de havde kysset, da Claus inviterede hende med på den romantiske weekend:

– Da jeg så programmet, tænkte jeg: ”Hvorfor kysser vi ikke?” Det var oplagt. Men i virkeligheden virkede det stadig lidt forkert. Måske fordi der var tv på. Men vi kyssede, inden jeg kørte hjem, og da tv-holdet var gået. Claus er god til at kysse, siger Nanett til SE og HØR.

Nanett har da også tidligere udtalt, at det ville virke forkert at kysse Claus, hvis han endte med at være Tinas kæreste.

Foto: TV 2/Anders Brohus

Men det blev altså 44-årige Nanett, som Claus inviterede med på romantisk weekend.

Hvordan det efterfølgende er gået de to, kan man følge i ‘Landmand søger kærlighed’, som bliver sendt hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.