Nu er Andrea Elisabeth Rudolph blevet opereret: Deler nye ord om sit helbred

Creme-iværksætteren Andrea Elisabeth Rudolph har fået rekonstrueret sit bryst efter et hårdt kræftforløb, og nu fortæller hun om, hvordan hun har det efter operationen.

Efter at have fået konstateret brystkræft tilbage i starten af 2021 er creme-iværksætteren Andrea Elisabeth for halvandet år siden blevet konstateret rask.

Men undervejs har hun måtte få sit fjernet sit ene bryst, og nu har den tidligere TV-vært netop gennemgået en operation, hvor hun har fået det rekonstrueret.

Det har selvfølgelig været et stort indgreb, men Andrea Elisabeth Rudolph kan nu fortælle, at alt er forløbet vel.

– Jeg har det godt i dag og har fået at vide, jeg skulle gå et kvarter hver time. Jeg har ikke kvalme, og der er ikke smerter. Det hele er gået så godt, siger hun i en ny story på Instagram.

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Operationen er kompliceret

Opdateringen giver hun fra hospitalssengen, hvor den tidligere TV-vært også viser hvor megen omtanke, hun har fået fra folk omkring hende.

LÆS OGSÅ: Efter svært kræftforløb: Nu skal Andrea Elisabeth Rudolph opereres igen

Operationen skulle vare seks-syv timer i narkose og kan ikke sammenlignes med ‘bare’ at få indopereret brystimplantater, fortæller Andrea Elisabeth Rudolph.

Når hele brystet er fjernet, så kræver det nemlig lidt mere end bare rutinearbejde at genskabe det fra bunden.

Personalet bliver rost

Der har også gået meget forud for operationen, hvor den tidligere TV-vært har været til samtaler og er blevet målt samt vejet.

Efter indgrebet roser Andrea Elisabeth Rudolph nu personalet på Rigshospitalet for deres indsats.

Selve kræftforløbet har dog ikke været helt omkostningsfrit, for den tidligere TV-vært er stadig svækket på hukommelsen og mere træt, end hun er vant til.

Vi ønsker Andrea Elisabeth Rudolph god bedring efter operationen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!