Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix og Rod Clemen/Flickr

Nu går Kim Larsens søn i sin fars fodspor – på et helt særligt punkt

Selvom hele Danmarks nationalskjald Kim Larsen døde sidste år, så lever hans musik videre hos danskerne. Hans søn er fulgt i hans musikalske fodspor, og står nu overfor en helt speciel oplevelse som Kim Larsen også fik.

Da nyheden om Kim Larsens død ramte Danmark den 30. september 2018, kunne det mærkes i hele landet. Den kendte sanger var nemlig ikke bare en tilfældig kendis, men var derimod en del af mange danskeres liv med hans populære sange. Dødsfaldet var næsten det eneste samtaleemne i landet i flere dage og den afdøde musiker blev hyldet med mindeoptog, koncerter og malerier.

Men selvom Kim Larsen ikke er her mere, så kommer der stadig musik fra Larsen-klanen. Som flere har lagt mærke til, så er Kim Larsens søn Hjalmer gået i sin fars fodspor og den unge musiker har allerede fået flere rosende ord for sit talent. I går kom så en stor nyhed. Sangeren går nemlig i sin fars fodspor på endnu et punkt.

Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Hjalmer skal spille på årets Roskilde Festival, en oplevelse som Kim Larsen også oplevede. Men hvor Hjalmer står alene på scenen, så var Kim Larsen på festivalen sammen med gruppen Gasolin. Bandet, der blev dannet i 1969 af Kim Larsen, Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Bjørn Uglebjerg, optrådte på den helt nye festival som siden er blevet en af de største i Europa.

Det er ingen tvivl om, at den unge sanger ser frem til at optræde på Roskilde Festival.

– Det her har været en drengedrøm så længe jeg kan huske. I år bliver den til fucking virkelighed, jubler Hjalmer på Facebook.

FUCK!! ROSKILDEEEEE!! 🧡🧡🧡Det her har været en drengedrøm så længe jeg kan huske. I år bliver den til fucking virkelighed🔥🔥

Posted by Hjalmer on Monday, March 25, 2019

Mange kender sikkert Hjalmers stemme fra fortolkningen af “Dig og mig”, som blev lavet til og vist på TV2:

Hvor er det spændende, at den unge musiker skal optræde på Roskilde Festival som sin far. Del hvis du heller aldrig vil glemme Kim Larsen!