Ny undersøgelse med klar besked: Mange danskere mener, de royale børn bør stoppe på Herlufsholm

Efter TV2-dokumentaren ‘Herlufsholms hemmeligheder’ afslørede en lang række tilfælde af overgreb og grov mobning på kostskolen, har kronprinsparret gået stille med dørene om hvorvidt deres børn skal fortsætte deres skolegang på Herlufsholm.

Men mange danskere er ikke i tvivl om, hvad de mener, kronprinsparret skal gøre.

Kronprinsparret har dog reageret på selve dokumentaren, som de finder ‘dybt rystende’. Det skrev de den 5. maj på det sociale medie Instagram, hvor de også skrev:

– Det er hjerteskærende at høre om systematisk mobning og den krænkelses- og voldskultur, som mange har været en del af. Det er helt uacceptabelt.

Men hvorvidt deres børn skulle fortsætte deres skolegang på den traditionsrige kostskole har de altså ikke ønsket at kommentere på.

Senest blev kronprins Frederik adspurgt om prinsesse Isabellas fremtid på skolen, da Ekstra Bladet mødte ham til Royal Run – og her var svaret helt klart:

– Det er ikke det, vi skal snakke om i dag, lød det fra kronprins Frederik.

I en ny YouGov-undersøgelse foretaget i perioden 3.-6. juni har B.T. spurgt danskerne, hvorvidt de er enige eller uenige i, at kronprinsparret bør trække deres børn ud af Herlufsholm Kostskole.

17 procent har svaret ‘helt uenig’ eller ‘delvist uenig’ og mener derfor, at børnene fortsat skal gå på skolen, mens 29 procent svarer ‘hverken enig eller uenig’.

Men mest opsigtsvækkende er det, at hele 37 procent synes, børnene skal tages ud af skolen ved at svare ‘helt enig’ eller ‘delvist enig’.

De sidste 17 procent svarer ‘ved ikke’.

Hvad er din holdning til dette?

Del gerne dine tanker med os i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!