Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Pernille Nygaard stoppede romancen med Kåre Quist: Her er årsagen 

I et nyt interview sætter Pernille Nygaard nu ord på, hvorfor forholdet mellem hende selv og Kåre Quist er slut.

Selvom romancen var hed, skulle det ikke blive til mere mellem reality-kendissen Pernille Nygaard og nyhedsværten Kåre Quist.

De to blev blev ellers spottet sammen på flere romantiske dates og nød også en ferie sammen på Tenerife. Men det er slut nu.

Og nu fortæller Pernille Nygaard åbent om grunden til, at parret ikke tog det næste skridt og kaldte sig for kærester.

LÆS OGSÅ: Dyrkede forholdet under sydens sol: Nu taler Pernille Nygaard ud om romancen med Kåre Quist

LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer: Kåre Quist viser sin ny flamme frem på skønne feriebilleder

LÆS OGSÅ: Kåre Quist ramt af sygdom: Kunne ikke deltage i valgaftenen

Forholdet spirede

Mens 51-årige Kåre er kendt som den seriøse vært på “TV Avisen”, blev 32-årige Pernille Nygaard kendt, da hun deltog i ottende sæson af “Paradise Hotel” i 2012. Hun har også været med i programmet “Ex on the beach” i 2019 og har sidenhen uddannet sig som jurist og er blevet underviser.

I september 2022 begyndte rygterne at svirre om et muligt forhold mellem de to. Dette blot få måneder efter, at Kåre Quist blev skilt fra sin ekskone Tine Røgind i september samme år. De havde været gift i ti år og kærester i 12 år.

Også Pernille Nygaard var for nylig kommet ud af et forhold, da hun havde brudt forlovelsen med sin seks år yngre tidligere medstuderende på jurastudiet, Mikkel Nielsen.

I et interviewet med ugebladet Se og Hør bekræfter Pernille Nygaard, at der var en romantisk relation til Kåre Quist, og at de to gik på flere dates, tog i biografen og kyssede. De to delte også romantiske billeder sammen fra Tenerife.

Men romancen skulle ikke vare ved. Og nu deler Pernille Nygaard den sande grund til, at de aldrig blev kærester.

Artiklen fortsætter efter billedet

Pernille Nygaard, foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Gik for hurtigt

I interviewet med ugebladet Se og Hør kan Pernille Nygaard nemlig fortælle, at det var hende, der sluttede forholdet til den populære nyhedsvært.

– For mig gik det lidt for hurtigt til, at jeg ville være kærester. Vi sås og datede, og han ville gerne være kærester, men det gik bare for stærkt til mig. Det synes jeg bare, var for voldsomt. Det var jeg ikke klar til, fortæller hun til Se og Hør.

Eftersom begge parter for nylig var kommet ud af hvert deres parforhold, fortæller Pernille Nygaard, at hun ikke havde lyst til at hoppe direkte ind i et nyt kærlighedsforhold, men i stedet havde brug for tid til at finde sig selv.

Hun kan desuden dele, at der i dag ikke længere er nogen relation til den populære nyhedsvært og afviser, at det nogensinde skulle ske. Dog håber hun, at de to kan forblive venner.

Lad os ønske det bedste for både Pernille Nygaard og Kåre Quist med den fremtidige kærlighed. Del dine tanker i kommentarsporet på Facebook og del gerne artiklen med dine venner.