Peter Gantzler går travl tid i møde: Afslører nyt om karrieren

Skuespilleren Peter Gantzler har masser at se til for tiden, hvor han netop har afsluttet optagelserne til en svensk TV-serie.

Der er fuld fart på skuespilleren Peter Gantzler for tiden, for han har netop afsluttet optagelser på en TV-serie med titlen ‘Fartblind’.

Der er tale om en svensk TV-serie, hvor tredje sæson netop er kommet i kassen, hvilket Peter Gantzler delte med den fremmødte presse ved premieren på ‘Jagtsæson’ onsdag aften.

– Jeg har været rigtig glad for at lave den. Jeg var også med i anden sæson, og så spiller jeg med i en kortfilm nu her i starten af april, siger Peter Gantzler.

Peter Gantzler
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Humør var højt

Skuespilleren har tidligere berettet, at han spiller et “dumt svin af en dansk forretningsmand” i TV-serien.

Derfor kommer den heller ikke til at stå på en masse påskeferie for skuespilleren, for det har han allerede holdt rigeligt af, som han siger.

Desuden har Peter Gantzler også givet et interview til radiostationen Radio Glad, hvilket han blev i ganske godt humør af, beretter han.

Svend gik på pension

Sidste sommer kunne skuespilleren fortælle, at han var i gang med en ny komedieserie, hvor han spiller udlejer.

– Jeg er i gang med at lave en ny komedieserie til DR2 sammen med Paprika Steen og Lars Brygmann. Jeg er ham, der har udlejet grunden, så Paprika og Lars kan lave deres glamping-plads, sagde han dengang til BILLED-BLADET.

Her lagde Peter Gantzler ikke skjul på, at der var tale om en rigtig sjov opgave for holdet bag bestående af blandt andet Johannes Nymark og Amalie Lindegård.

Pension er udelukket

Før det har han spillet med i TV-serien ‘Sommerdahl’, men i seriens fjerde sæson endte hans karakter Svend med at pensionere sig selv, og her blev en ny skuespiller hevet ind.

Det er dog på ingen måder noget, han har planer om at gøre privat, selv om han er rundet de 65 år.

– Jeg har ikke nogen intentioner om at gå på pension, så længe jeg kan holde mig i live og stå oprejst. Det er simpelthen ikke noget, jeg bekymrer mig om, har han tidligere udtalt til avisen.dk.

Gode år venter

Her forklarer han også, at Svend faktisk helst ikke ville gå på pension, fordi han har brug for det sociale liv på politistationen, og derfor også ofte lægger vejen forbi.

Selv udtaler han, at han har tænkt sig at arbejde til det sidste, og at han dermed håber at have i hvert fald 30 gode år endnu.

Peter Gantzler er nok især kendt for sin rolle som Mike i DR-serien ‘Taxa’, og desuden har han også spillet med i filmen ‘Italiensk for begyndere’.

Vi ønsker Peter Gantzler held og lykke med det hele!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!