Foto: Mikkel Tjellesen/TV 2

Peter Hesse Overgaard ser tilbage på tiden med ‘Badehotellet’: Denne scene husker han især

I ti sæsoner har skuespilleren Peter Hesse Overgaard spillet med i ‘Badehotellet’, og særligt én scene husker han tydeligt.

Skuespilleren Peter Hesse Overgaard har i ti sæsoner spillet med i ‘Badehotellet’, hvor han har spillet kontorchef Aurland.

Hans karakter startede med at være gift med Fru Helene, der her i sæson ti er sammen med Edward Weyse, men gennem de sidste par sæsoner har flere seere håbet på, at der skulle opstå en romance mellem kontorchefen og den tidligere stuepige Otilia.

Gennem årene har karakteren Aurland været gennem mange ting, og nu sætter skuespilleren Peter Hesse Overgaard ord på, hvilken scene han især husker fra tiden på ‘Badehotellet’.

Foto: Mikkel Tjellesen/TV 2

Blev et kæmpe vendepunkt

Peter Hesse Overgaard spillet med i mange forskellige scener sammen med forskellige skuespillere, men det er en scene sammen med sin tidligere seriehustru, der står tydligt i hukommelsen hos den 69-årige skuespiller.

For hvor Hjalmer Aurland tror, at han har et godt ægteskab med sin hustru og deres lille søn Severin, så har hustruen længe haft en affære med Edward Weyse. Faktisk er hun gået hen og er blevet gravid i løbet af affæren, så Hjalmar er slet ikke faderen til lille Severin, som han ellers havde troet.

Måden han opdager utroskaben på er hjerteskærende, og det får i den grad glansbilledet til at krakelere.

Da Newsner Danmark spørger Peter Hesse Overgaard, om der er en særlig scene, som han husker, kommer svaret da også prompte.

Er der en særlig scene, som du husker?

– Jeg vil nok sige den scene, hvor jeg om aftenen ligger sammen med Helene i sengen, og hun siger “Godnat Edward” til mig, hvor det pludselig går op for Aurland, at der vist er et eller andet galt. Den scene syntes jeg var meget vellykket og den har betydet meget for mig. Her ender han med at forlade hende, går ud på stranden og bliver væk dernede. Det var stærkt. Det var en stærkt skrevet scene, siger Peter Hesse Overgaard til Newsner Danmmark og fortsætter:

– Den var jeg meget glad for kom hjem og blev så god og rigtig, for det var et kæmpe vendepunkt for ham. Så den står nok som en hovedscene for mig.

Hvilken scene husker du især fra ‘Badehotellet’? Fortæl gerne om det i artiklens kommentarfelt på Facebook.