Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Peter Qvortrup Geisling åbner op: Deler særlig hobby med kæresten

Den kendte tv-læge har en særlig hobby, som hans kæreste også er helt vild med. Dermed kan de to turtelduer nyde hobbyen sammen.

Den 61-årige læge og journalist Peter Qvortrup Geisling er kendt for at oplyse danskere om sygdomme og sundhed. Det har han gjort, lige siden han fik sit folkelige gennembrud i ‘Lægens bord’, hvor som han var vært på mellem 1997 og 2005.

Selvom programmet stoppede, så er det løbende vendt tilbage i forskellige former. Senest har man kunne høre det som podcast i DR-universet.

Men når han ikke har travlt med at hjælpe danskerne, så er det især datteren Merle og kæresten Lise, som han bruger tid sammen med. Overfor Billed-Bladet fortæller han nu, at han har en særlig hobby, som han deler sammen med kæresten.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Ud i det blå

TV-værten er vild med naturen, og når han går ud i det blå for tiden, så er der en særlig ting med ham. Han bruger nemlig appen Merlin Bird ID. Den kan hjælpe med at identificere den fugl, man enten ser eller hører.

Peter Qvortrup Geislings glæde for naturen og at spotte fugle er heldigvis smittet af på kæresten.

– Hun har faktisk aldrig syntes det før, men det gør hun nu. Hun er blevet god til det med naturen, siger Peter Qvortrup Geisling til Billed-Bladet

Selvom parret har været sammen et stykke tid, så har de lige nu ingen planer om at flytte sammen.

For mens Peter Qvortrup Geisling bor i København og har datteren Merle, så har kæresten Lise to døtre, som hun bor sammen med i Aalborg. Derfor holder de sig stadig til at være langdistancekærester.

Peter Qvortrup Geisling har i sin tid på DR arbejdet på flere programmer. Han har blandt andet stået i spidsen for ‘Ha’ det godt’, ‘Diagnose søges’ og ‘Din krop indefra’

Det er dog ikke kun programmer om sundhed, som han har medvirket i. Han har eksempelvis også været med i ‘Kom til middag’ og han var vært ved kronprins Christians dåb.

Peter Qvortrup Geisling har Merle sammen med veninden Christina Maria Meldola.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Peter Qvortrup Geisling alt det bedste fremover.