Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix

Se det skønne billede: Mette-Marit i usædvanligt selskab

Det norske kronprinspar har de sidste par dage fået et par skønne oplevelser, hvor især kronprinsesse Mette-Marit flere gange har været i nærkontakt med et par af de lokale

Fra tirsdag til torsdag har det norske kronprinspar været på tur i Oppland, hvor de har besøgt seks forskellige norske kommuner: Dovre, Lesja, Skjåk, Lom, Vågå og Sel.

På deres rejse har de fået mange oplevelser og mødt flere spændende personer, men på det sidste stop fik især kronprinsessen en oplevelse ud over det sædvanlige.

Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix

Rejsens sidste stop var i Sel kommune, hvor de tog til Glittersjå i Heidal. Her mødte de lokale beboer – både tobenede og firbenede! Og især dyreverdenen kom Mette-Marit i nærkontakt med.

Glittersjå er en fjeldgård, hvor de besøgende kan komme i kontakt med mange forskellige dyr, blandt andet ponyer, andalusiske heste, køer, vildsvin, fåreracen spælsau, kaniner og hunde.

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit fik mulighed for at hilse på flere af dyrene, og der var især et par hvalpe, der fik hendes hjerte til at smelte.

Men der var en kæmpe, som fik en speciel plads i hendes hjerte.

Foto: Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix

Skovens konge
Fjeldgården er kendt for deres elge, og dem fik de royale gæster selvfølgelig lov til at hilse på.

Den dyreelskende kronprinsesse fik lov til at møde en af dem, og det blev et nært møde. Det store dyr endte i hvert fald med at plante et vådt kys på kronprinsessen.

Hvis du vil se flere dejlige billeder fra parrets tur, skal du bare trykke på pilen i billedet: 

Efterfølgende kunne Mette-Marit ikke skjule sin begejstring over “Skovens Konge”, selvom der dog var et lille men.

– Den elg var altså vældig skøn. Jeg må bare sige det. Meget charmerende. Men jeg tror ikke ligefrem, at jeg har så meget lyst til at have ham oppe i ansigtet, sagde kronprinsesse Mette-Marit til norske SE OG HØR.

Kronprinsessen var fascineret af, at det store dyr var så tamt.

– Det var sjovt, og så har han utroligt venlige øjne, fortalte hun til SE OG HØR.

Sikke herlige billeder! Det gør mig varm i hjertet. Del gerne indlægget for at sprede de herlige billeder!