Skøn nyhed: “Badehotellet”-stjernen Benedikte Hansen har fået ny kæreste

Som en skøn sommer-nyhed kan skuespilleren Benedikte Hansen nu præsentere sin nye kæreste Ole for alverden.

Sommeren er i den grad over os, og “Badehotellet”-stjernen Benedikte Hansen har samtidig en god nyhed i ærmet.

Hun har nemlig forelsket sig i advokaten Ole Damsbo, men hun vil dog ikke fortælle, hvor de to har mødt hinanden eller, hvor længe de har været kærester.

– Det er Ole. Ja, det er min kæreste, sagde hun glædestrålende til ugebladet.

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Kæresten er advokat

Benedikte Hansen lod sig da også gladeligt fotografere med den heldige udkårne, der arbejder i advokatfirmaet Bugge Valentin i København.

De to ville dog ikke ud med hvilke planer, de sammen har lagt for sommeren, så det må stå hen i det uvisse.

Før sit nuværende forhold har skuespilleren to ægteskaber bag sig med henholdsvis juristen Michael Christiansen og instruktør Gerz Feigenberg.

– Der er mange grunde til en skilsmisse. Også gode grunde. Men det gør dem ikke mindre smertefulde. Jeg har været igennem brud et par gange i mit liv, har hun tidligere udtalt til Hendes Verden.

Benedikte Hansen er coach

Desuden har hun også i en årrække dannet par med “De nattergale”-stjernen Viggo Sommer, men de to gik hvert til sit i 2017.

I 2020 præsenterede Benedikte Hansen desuden en ny mand i sit liv ved navn Ole, men de to forblev altså heller ikke et par.

I “Badehotellet” spiller Benedikte Hansen grevinden af Frisenholm Anne-Grethe, hun er desuden uddannet coach og også kendt fra TV-serien “Sygeplejeskolen”.

– Jeg har aldrig tidligere spillet en så konsekvent overklassedame, og derfor er det sjovt at spille Anne-Grethe. Det bliver nok ikke meget mere overklasse, har hun tidligere sagt til TV 2.

Vi ønsker stort tillykke til Benedikte Hansen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!