Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Stine og Niels fra ‘Landmand søger kærlighed’ kåret som ‘Årets Par’

De mødte hinanden under optagelserne til TV2’s hit-program ‘Landmand søger kærlighed’.

De blev kærester på TV og måtte starte deres forhold under en pandemi med masser af restriktioner.

Kemien var så god, at de valgte at flytte sammen. Kort efter kunne Stine afsløre, at hun havde fået en ring på fingeren, og at hun nu kunne kalde Niels for sin forlovede.

Men den smukke kærlighedshistorie stopper ikke her. For der ventede parret en stor overraskelse, da de onsdag aften deltog til årets Reality Awards, som er en hyldest til programmer og deltagere indenfor genren.

Stine & Niels – Landmand søger kærlighed ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021)

Havde ikke regnet med at vinde

Stine og Niels var stolte af nomineringen, men havde ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig, at de rent faktisk ville løbe hjem med prisen:

– Det er helt vildt bare at være nomineret. Vi har ikke sat næsen op efter at vinde, for det er nogle stærke par. Det er en kæmpe anerkendelse bare at være nomineret. Det er vi meget beærede over, fortalte Stine inden showet til BILLED-BLADET.

I samme kategori var parrene Anna Seneca og Oliver Erngart, Mathilde Beuschau, Asta Björk og Jonass, Jannec Jensen og Robin Christensen og Stephanie og Kasper Fiske nominerede.

Men noget tyder altså på, at parret har formået, at overbevise danskerne om, at de var favoritparret, selvom de ikke selv havde regnet med det.

Stort tillykke med den flotte pris som Årets Par! Hjælp os gerne med at lykønske dem i kommentarfeltet på Facebook.