Stor TV-nyhed om Anna Pihl: Får danskerne til at juble

TV-serien ‘Anna Pihl’ vender tilbage, når TV 2 har valgt at genudsende serien hver mandag.

Der er gode nyheder til alle dem, der fulgte livligt med i politibetjenten Anna Pihls liv, der første gang blev sendt i 2006 og sendt indtil 2008.

TV 2 har nemlig valgt at genudsende serien hver mandag kl. 22:25 fra den 20. februar ifølge BILLED-BLADET.

I TV-serien kan man følge med, når den nyuddannede Anna Pihl forsøger at jonglere sit familieliv, parforhold og arbejdet som politibetjent.

Charlotte Munck spiller Anna Pihl

‘Anna Pihl’ udspiller sig på Station Bellahøj i København, og nu får seerne altså muligt med endnu engang at følge hendes liv og arbejde.

Rollen som Anna Pihl bliver spillet af skuespiller Charlotte Munck, som også har kunnet opleves i TV-serierne ‘Rita’ samt ‘Dag og nat’.

Hun har før været åben omkring, at hun tidligere i sit liv har oplevet en så stor livskrise, at hun overvejede at tage sit eget liv.

– Jeg vågnede om morgenen og tænkte på selvmord. Jeg var helt derude, at jeg tænkte, at hvis jeg g¨år ét skridt længere ud ad det her spor, så ender det galt, sagde hun dengang til ugebladet Søndag.

Foto: Thomas Marott/TV 2

Tankerne meldte sig

Selvmords-tankerne meldte sig kort efter, hun havde fået sin debut i filmen ‘En kort en lang’, hvor hun blev nomineret både til en Bodil og en Robert.

I kølvandet på, at hun fyldte 30 år meldte der sig nemlig mange tanker om, hvad der skulle ske med hendes liv.

Ud over Charlotte Munck medvirker også Iben Hjejle, Peter Mygind, Claes Bang, Kurt Ravn og Tammi Øst i Anna Pihl, og alle tre sæsoner kan desuden ses på TV 2 Play

Vi glæder os til at se med!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

.