Stort drama: Melvin Kakooza sagsøgt af Jon Nørgaard

TV-værten Melvin Kakooza er blevet sagsøgt af den tidligere ‘Popstars’-stjerne Jon Nørgaard i en sag om ophavsret og eneret.

Der er lagt op til et sandt drama mellem den populære TV-vært Melvin Kakooza og den tidligere popstjerne Jon Nørgaard, for de er netop i gang med et juridisk slagsmål.

Ifølge Ekstra Bladet fremgår det af retslisten fra Retten på Frederiksberg, at Jon Nørgaards firma Big Fish ApS har sagsøgt TV-værten.

Selv søgsmålet handler om ophavsret og eneret, men de nærmere omstændigheder omkring retssagen er endnu uvisse.

Parter er tavse

Men Ekstra Bladet skriver, at konflikten ligger tilbage i fortiden, hvilket giver god mening i forhold til, at Big Fish skiftede navn i 2022 og nu hedder Daylight Agency ApS.

Der er dog ingen af de to herrers advokater, der har ønsket at udtale sig i sagen, og desuden har Jon Nørgaard ikke kommenteret overfor avisen.

Heller ikke Melvin Kakooza selv har ønsket at kommentere på sagen igennem sin manager Jakob Riis.

Melvin Kakooza Jon Noergaard
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix/Tomasz Sienicki/Wikicommons

Dato er ikke fastsat

Det var egentlig meningen, at sagen skulle starte i Retten på Frederiksberg den 20. marts, men den er siden blevet udskudt, og det forlyder, at årsagen er sygdom.

En ny dato for retssagen er dog endnu ikke fastsat, så partnerne må vente lidt endnu på at nå til enighed.

Jon Nørgaard blev som 17-årig kendt igennem seersuccesen ‘Popstars’ men har ikke været en del af offentligheden i mange år.

Værdier stjålet

Tilbage i 2023 kom han dog i medierne igen, da han blev idømt 30 dages betinget fængsel i en sag om indbrud.

Det var et indbrud, der blev begået tilbage i 2019, hvor den tidligere stjerne løb med værdier for 13.000 kroner ifølge anklageskriftet.

Nærmere bestemt brød Jon Nørgaard den 16. december 2019 omkring kl. 15:25 ind i en lejlighed beliggende i centrum af København.

Sag er gammel

Jon Nørgaard skal have skaffet sig adgang til lejligheden ved at bryde døren op, og han har herefter indrømmet at have stjålet en computer og et par sko til 13.000 kroner.

– Det er jo en meget gammel sag, som er foregået for mange år siden. Han vil bare gerne have det overstået og har derfor erkendt forholdet, har forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen tidligere udtalt til Se og Hør.

Episoden, der fandt da også sted for næsten fire år siden, endte altså med at koste Jon Nørgaard en fængselsstraf.

En mystisk sag!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!