Sussi har taget den allersidste afsked: Leos urne er lagt i jorden

I weekenden blev Leos jordiske rester sat i jorden, efter hans enke har ventet på, at jorden skulle blive mere optøet, før det kunne lade sig gøre.

Det allersidste kapitel i Leo Nielsens bog er nu skrevet, da hans urne i weekenden blev lagt i jorden på Saltum Kirkegård.

Den afdøde musiker blev ellers bisat i slutningen af februar, men urnen blev først nedsænket nu, da jorden ellers har været for frossen.

Ved ceremonien deltog de nærmeste familiemedlemmer og venner, og Sussi Nielsen fortæller, at det var en hyggelig dag, hvor hun efterfølgende bød på frokost hjemme på gården.

– Vi mødtes i dag og satte Leos urne ned. Det var ikke så følelsesladet som begravelsen. Nu har vi vænnet os lidt til, at han ikke er her mere, siger enken til Se og Hør.

LÆS OGSÅ: Stærk Sussi Nielsen efter Leos død: Deler gribende ord om livet uden sin store kærlighed

Leo Nielsen var elsket

På Leo Nielsens gravsten står der nu “Elsket af alle”, og det er en tekst, som Sussi Nielsen mener, beskriver ham ret godt.

Sangerinden understreger, at hun aldrig har hørt andet end, at alle mennesker har sagt, at Leo Nielsen var elsket af alle.

Nu er hun så småt ved at vænne sig til en hverdag uden sin elskede mand, og Sussi Nielsen understreger, at hun faktisk har det fint, selv om Leo er gået bort.

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Sussi Nielsen blev hjemme

Til gengæld har hun haft travlt, og selv om hun selvfølgelig savner sin afdøde ægtemand, så nyder hun også sin genvundne frihed.

Til sidst orkede Leo Nielsen nemlig ikke at tage med ud og være aktiv, og derfor valgte Sussi Nielsen at blive hjemme, fortæller hun ærligt.

Derfor nyder enken, at hun nu kan tage ud, og hun har derfor tilbragt mere tid med sin familie og også været til fællesspisning.

Må Leo Nielsen hvile i fred!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!