Foto: Tinseltown / Shutterstock.com

Tom Hanks søde gerning: Overrasker brud under fotografering

For tiden er Tom Hanks i fuld sving med at indspille filmen “A Man Called Otto” i byen Pittsburg, men han har stadig tid til overraske sine medmennesker.

Ens bryllupsdag er en dag som de fleste mennesker husker resten af livet. Men for det nygifte par Luke og Grace Gwaltney fik de et ekstra minde for livet.

Parret holdt i lørdags deres bryllup i Carnegie Music Hall i Pittsburg, og ifølge lokalmediet Pittsburgh Post-Gazette kom Tom Hanks forbi lige før parrets vielse. Her prikkede han bruden på skulderen, mens hun var ved at få taget billeder sammen med sine brudepiger.

– Vi gik allesammen fra hotellet mod limousinen, og ud af det blå poppede han op og sagde: “Mit navn er Tom Hanks! Må jeg få et billede med bruden”, fortæller parrets fotograf Rachel Rowland til lokalmediet.

Tom Hanks var sammen med sin kone, da han pludselig fik lyst til at overraske den unge brud. Der blev også taget billeder med hans hustru Rita Wilson, og bagefter gik parret videre, og efterlod bruden og hendes følge helt chokerede.

Følget er enige om, at både Tom Hanks og Rita Wilson var helt fantastiske og nede på jorden – selvom de begge er kendte stjerner.

Efter den overraskende stund, kunne bruden køre hen og blive gift.

På Instagram har fotografen publiceret nogle af billederne fra den store dag, og selvfølgelig er den uventede gæst med på et af dem.

Du kan se billedet af Tom Hanks og brudefølget sidst i rækken herunder:

Sikke en sød overraskelse af en vaskeægte verdensstjerne. Ville du være blevet glad for den overraskelse. Kom gerne med din mening i artiklens kommentarspor på Facebook.