Vidne i tårer i Dennis Knudsen-sag: Her hendes stærke ord om påkørslen

Kendis-frisøren Dennis Knudsen er lige nu for retten i den sag, hvor han var centrum for et stort optrin på Aarhus Havn.

Det har været en vanskelig dag i Dennis Knudsens liv, for her har han nemlig været for retten i den sag, der i sommer udspillede sig på Aarhus Havn.

Her gik den kendte frisør amok, da han blev nægtet at køre ombord på færgen med sin campingvogn, da han var kommet nogle minutter for sent til at køre ind på færgen.

Siden er har han mistet sit kørekort og fået konfiskeret sin bil, og nu er han tiltalt for hærværk, grov vold og vanvidskørsel.

Ansat blev påkørt

I dag har en række vidner givet deres version af historien i retssalen, og her fortalte den ansatte, hvordan hun forgæves forsøgte at hindre ham i at køre ombord.

– Han når at bremse hårdt op, idet han rammer mig. Han rammer mig lige med kølerhjelmen i den øverste del af min mave. Han har ikke haft så meget fart på til, han rammer mig, lød det fra vidnet ifølge Her & Nu.

Her fortæller kvinden også, at hun får øjenkontakt med frisøren, og at han virker helt væk, for han råber og skriger, mens børnene skriger på bagsædet.

Dennis Knudsen
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Frisør vil slås

Før det var Dennis Knudsen gået amok på billetkontoret, hvor han skubbede den ansatte til side, rev computere på gulvet og bad om, at politiet bliver tilkaldt.

På et tidspunkt siger frisøren endda til vedkommende, at han vil slås, fordi Dennis Knudsen mener, at afvisningen er et personangreb mod ham, fordi han er kendt.

Sikke en sag!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!