Dommerne har hørt om spanierens rygte: Men de får deres livs chok da hun gør dette med klassikeren

Hele Spanien talte om Cristina Ramos, da hun deltog i den spanske version af tv-programmet Talent i 2016.

Den her pige havde nemlig ikke bare en mageløs stemme, hun bød også på et show, som fik både dommere og publikum til at gnide sig i øjnene.

To år senere er hun navnet på alles læber – i hele verden.

Efter at have vundet det spanske Talent fik Cristina Ramos for nylig chancen for at tage over Atlanten og konkurrere mod andre talentjagtsvindere fra hele verden i tv-programmet “America’s Got Talent: The Champions”.

Men trods et stærkt startfelt, var Cristinas nummer et af dem, som stak allermest ud.

Chokerede dommerne

Vanen tro havde spanieren bestemt sig for at byde på et show, og hun gjorde det med Queens mesterværk “Bohemian Rhapsody”.

Efter en smuk opera smed Cristina kjolen og kastede sig over et fartfyldt rocknummer – og det var et show, som fik alle dommerne til at stirre forundret.

“Helt, helt utroligt”

Dommermedlem Mel B skreg bare “BRILLIANT!”, kollegaen Howie Mandel konstaterede, at alle snart ville tale om hende, og Simon Cowell sagde: ”Det her var utroligt. Jeg mener, helt, helt utroligt”.

Selv elsker jeg Queen og deres musik, og jeg har gennem årene hørt såvel gode som dårlige tolkninger af deres sangskat. Men med hånden på hjertet, må jeg sige, at Cristinas tolkning hører til de bedre jeg har hørt.

Ikke helt uventet avancerede hun også til finalen, og på YouTube er klippet ser flere millioner gange. Gør dig selv en tjeneste, lyt og nyd herunder (hendes optræden begynder 2 minutter inde i klippet).

https://youtu.be/7D5OoWNd1wc