Pigen risikerer alt og synger Céline Dions klassiker – publikum bliver musestille, når hun åbner munden

At give sig i kast med legendariske Celine Dions sange er vovet og yderst få har held med det. Men undertiden finder man klip med personer, som ikke bare lykkes, men til og med tager sangene til et nyt niveau.

Det unge supertalent Jackie Evancho er en af dem.

Når hun stiller sig på scenen glitrer hendes vidunderlige kjole mod hele publikum. Når hun derefter synger den første tone, får hun alles opmærksomhed – og der hersker en total stilhed.

Vi har alle oplevet det. Nogen skal forsøge sig med at synge en Celine Dion-sang, men alt ender med at falde til jorden.

For det er jo i virkeligheden sådan, at Celine Dion gør det bedst. Den kvalitet, som findes i hendes røst, kan få hamle op med. Og det er efter hendes stemme, at sangene er skrevet og produceret. Netop derfor bliver det vældig svært, ofte umuligt, for andre at forsøge sig med sangene.

Men Jackie Evancho, nu 18 år, har en røst sendt fra himmelen. Hendes tone, teknik og udstråling gør, at hun faktisk kan kaste sig ud i sange af Celine Dion – og lykkes.

Källa: Youtube

I dette klip ser vi, når Jackie fremfører sangen My Heart Will Go On – en tidsløs klassiker, som jeg tror, at alle genkender. Som bekendt har den her sang været toneangivende i den verdensberømte film Titanic, med skuespillerne Leonardo DiCaprio og Kate Winslet.

Bare det faktum, at Jackie er 18 år (17 da klippet blev optaget) er imponerende. At overkomme sin skræk for at stå på scenen med et publikum, som forventer det bedste – det er ikke let.

Men hun lykkes virkelig. Se klippet herunder, når publikum retter deres blik mod Jackie og drukner i hendes vidunderlige stemme.