Pigens dukke vil synge italiensk opera for publikum, resultatet ligner intet du har hørt

Bare kunsten at kunne bugtale plejer at imponere de fleste.

Men 14-årige Darci Lynne, hun er i en klasse for sig.

Hendes dukker kan ikke bare tale – de kan også synge opera i en optræden, som nu tager nettet med storm.

darci lynne, america's got talent the champions
Foto: Youtube

Slog igennem som 12-årig

For to år siden gik Darci Lynne hele vejen og vandt America’s Got Talent. Pigen charmerede hele verden med sine bugtalerevner, og det blev ikke mindre imponerende af, at hun bare var 12 år gammel.

Men tro ikke, at hun har ligget på den lade side siden da. Darci Lynnes show har hele tiden udviklet sig, og for nylig blev hun også inviteret til at deltage i ”America’s Got Talent: The Champions” – formatet, som er lidt som en mestrenes mestre, hvor tidligere vindere af verdens forskellige talentprogrammer kæmper om titlen som det ultimative talent.

Der imponerede Darci publikum og dommere på ny – og kom, sammen med sine dukker, i finalen.

Synger opera

Mandag var det så tid til den store finaleuge i programmet. Og endnu en gang skulle Darci vise, hvilket utroligt talent hun er.

Denne gang havde pigen nemlig komponeret et nummer… hvor dukken Petunia sang den italienske opera ”O Mio Babbino Caro” for øjnene af et forbløffet publikum!

Om det rækker helt til den prestigefyldte titel vil vise sig. Men på bare et døgn har klippet fået flere hundredtusind visninger – og jeg forstår virkelig hvorfor. Hun synger jo bedre som bugtaler end mange gør normalt!

Herunder kan du se klippet, hvor Darci Lynne og hendes dukke synger opera. Og del gerne videre, hvis du også synes, at den 14-åriges talent må bemærkes!

Hendes optræden begynder 1:20 inde i klippet.

https://www.youtube.com/watch?v=8NkYT4l2XGs&feature=youtu.be