Dennis Ritter stadig i sorg efter hundens død: Nu sætter han ord på savnet

TV-vært Dennis Ritter mistede i februar sin elskede hund Cosmo, og han er stadig i dyb sorg over tabet af sit kæledyr.

Det har været et ubærligt tab for TV-værten Dennis Ritter, at han i februar mistede hunden Cosmo efter over 15 år.

Det var med et hjerteskærende opslag på Instagram, at TV-værten offentliggjorde nyheden om, at hans elskede hund var sovet stille ind.

– Selvom vi havde frygtet denne dag og haft den i baghovedet i al den tid, vi har haft ham, så er den sværere og tungere, end vi var forberedt på. Vores hjerter er knust, lød det dengang.

Her beskrev Dennis Ritter også, at det slet ikke var til at fatte, at hunden ikke længere ville ligge i sin kurv og smaske, når ægteparret gik i seng.

Se opslaget herunder eller klik her.

Hunden mangler

Der er gået nogle måneder, men det er stadig svært for TV-værten at undvære kæledyret, og han har nu valgt at mindes hunden på Instagram.

Her skriver Dennis Ritter, at han virkelig mangler en hund i sit liv, og at det også får ham til at søge mod de hunde, han støder på på sin vej.

– Ingen hund kan nogensinde erstatte ham, for Cosmo var noget helt særligt. Men hold op, hvor jeg mangler en hund i mit liv 🐾🐾 Spontant kaster jeg mig i de her dage over hunde, jeg bare møder på gaden, skriver Dennis Ritter i sit opslag.

Se opslaget herunder eller klik her.

Ny race vælges

Her retter TV-værten også en undskyldning mod hundeejerne derude og forsikrer om, at det er kærligt ment, når han giver deres firbenede opmærksomhed.

Dennis Ritter og hans mand Morten er nu på jagt efter en ny hund, der kan forsøde tilværelsen, og det skal være en ny race næste gang.

Cosmo var en hollandsk kooiker, men denne gang må det gerne være en Golden retriever, fordi Dennis Ritter mener, det er den perfekte familiehund.

– Alle pile peger mod, at det bliver netop en Golden, vi skal have, når vi skal have hund igen. Jeg er ved at få overblik over opdrættere osv., har TV-værten tidligere skrevet på Instagram.

Dennis Ritter
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Se opslaget herunder eller klik her.

Dog skal tidspunktet være helt rigtigt, før ægteparret vælger en ny hund til deres hjem, men det kommer helt sikkert til at ske, forsikrer han i opslaget.

Vi håber, at Dennis Ritter finder en ny hund, der kan gøre ham glad!

Hunde er bare det bedste! Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!