Han filmer uvejret fra altanen – chokeres da lynet slår ned 5 meter fra ham

Norske Daniel formåede for nyligt at fange noget meget usædvanligt på film. Han stod på sin altan i Gjerstad i Norge og filmede et uvejr, da det utænkelige skete.

Lynet slog ned få meter fra ham.

38-årige Daniel Modøl håbede nok bare, at han skulle have held til at fange et lyn på video. Men han endte med at filme langt mere end det.

Det var i mandags, at han gik ud på sin altan for at beundre det uvejr, der rasede udenfor. Han har boet i sit hus i 11 år og set ganske meget uvejr, men det, der skete denne aften, havde han aldrig oplevet før.

Lynet slog nemlig ned midt på hans altan, bare få meter fra det sted, hvor han stod. Det hele blev fanget på film.

I videoen ser man, hvordan hele himlen lyser op i en lyserødlig farve. Et stort brag høres, og dele af altanen flyver op i luften. Daniel spjætter af forskrækkelse, men fortsætter med at filme i et par sekunder.

blixt
© Facebook

Bagefter ser man, hvordan det ryger fra altanen på det sted, hvor lynet slog ned, og trægulvet er dækket af jord og sod.

© Facebook

Dagen efter lagde Daniel en film op, hvor han viser lidt mere af, hvordan det så ud efter lynnedslaget.

Lynnedslag aftermath…

Publicerat av Daniel Modøl den 22 augusti 2017

Sikke et HELD, at Daniel ikke selv blev ramt af lynet! Det kunne være endt rigtig galt.

Hændelsen er jo ret uhyggelig, men jeg kan ikke lade være med at blive lidt fascineret af, hvor mægtig naturen er. Del gerne Daniels film videre, så dine venner også kan se den.