Hundene efterlades alene med juletræspynt, så fanger skjult kamera det uventede

Vi er mange, der elsker julen og at bruge tid med vores familier.

Men det er ikke kun selve juleaften, som er hyggelig. Hele december, når ting og sager skal dekoreres, er også en skøn del af højtiden. Det synes disse hunde virkelig også.

I denne video bliver døren lukket – og de efterlades alene med pynt til juletræet. Det, de så gør, får virkelig hjertet til at smelte.

Gennem årene har vi set, og måske selv opdaget, hunde som elsker at ødelægge aviser, toiletpapir eller andre småting. Det kan være irriterende, men de er trods alt bare hunde, som elsker at have det sjovt.

I juletiden har jeg oplevet, at det kan være svært at få lov at pynte juletræet eller pakke gaver ind i fred. Min hund vil altid hjælpe til, men oftest stjæler han bare stjernen til toppen af træet eller begynder at flå papiret i småstykker.

De her mennesker havde også planlagt at pynte juletæret. Men da de forlod huset, skulle hundene være alene – og hvad er sjovere end at hjælpe sine ejere med julehyggen?

Begyndte selv at pynte

Sammen begynder hundene at rydde op og gøre klar til juletræets indtog i huset. De tager julekugler frem, sætter glitter på træet og alle de små ting, som mange har på juletræet.

Sandsynligvis er de voksne mennesker faktisk i huset og hjælper til, men uanset hvad, er det her nok det sødeste, jeg har set i mange år.

Hunde stopper aldrig med at overraske mig positivt, men at de kunne være så dygtige og pynte juletræet, er virkelig specielt!

https://youtu.be/AUtPKbMwnRo

De her hunde er jo helt fantastiske. Tryk på del, hvis du er enig!