På plads: Denne dato gifter prins Harry sig med sin Meghan Markle

Nu kimer kirkeklokkerne snart i Storbritannien!

Fredag eftermiddag meddelte kongehuset, at prins Harry – søn af Charles og Diana – og Meghan Markle har bestemt sig for en dato. Og det bliver et forårsbryllup!

Prins Harry og den amerikanske skuespiller Meghan Markle har været et officielt par siden 2016.

Men nu tager de et stort skridt fremad.

Bryllup til foråret

Prins Harry og Meghan Markle har fundet datoen i en pressemeddelelse. Det har tidligere stået klart, at parrets bryllup kommer til at være i foråret 2018 – og i dag kom datoen endelig. Den 19. maj gifter Storbrittaniens prins Harry – søn af prins Charles og prinsesse Diana – sig med sin store kærlighed: skuespilleren Meghan Markle.

Dette meddeler Kensington Palace på Twitter fredag eftermiddag.

Forlovet i London

Prins Harry og Meghan Markle forlovede sig i London for en måned siden. Ifølge pressemeddelelsen er dronning Elizabeth og kongefamilien informeret. Prins Harry har fået Meghans forældres “velsignelse” inden brylluppet.

Det unge par kommer til at leve sammen i Nottingham Cottage ved Kensington Palace.

Meghan Markle, 36, er mest kendt for sin rolle som Rachel Zane i tv-serie Suits. Meghan og prins Harry, 33, har siden juni 2016 officielt været et par.

Meghans forældre Thomas Markle og Doria Ragland ønsker i en pressemeddelelse parret lykke til i fremtiden.

– Vi er utrolig glade for Meghan og Harry. Vores datter har altid været en venlig og kærlig person. At se hendes relation til Harry, som deler de samme egenskaber, er en kilde til glæde for os som forældre.

Stort tillykke til dem! Del gerne videre og ønsk parret tillykke i kommentarfeltet!