Passager filmer hvad personalet i lufthavnen gør med taskerne – nu får videoen hele nettet til at koge

At rejse bør være en herlig oplevelse. Men noget som kan forstyrre hele turen er, hvis ens bagage forsvinder, bliver ødelagt eller forsinket.

Og desværre er det noget som ofte sker. I 2016 blev 21,5 millioner tasker i verden fejlhåndteret i forbindelse med flyrejser viser tal fra Sita.

En som ved hvordan det er at blive ramt er Elizabeth Evans. Under sin rejse til Manchester lykkedes det hende at fange, hvad lufthavnsoperatørerne gør med taskerne – videoen får nu hele nettet til at koge.

Elizabeth Evans, 28, rejste fra Malaga i Spanien til Manchester i Storbritannien med Ryanair. Da flyet landede i Manchester omkring klokken 09:30 om morgenen, fik hun øje på, hvad personalet gjorde med passagerernes tasker.

Hun kunne næsten ikke tro, hvad hun så. Taskerne kom rullende ind på et bånd, det var ikke i høj fart. Da lufthavnsoperatøren fik fat på en taske, smed han den med fuld kraft på en vogn. Han kastede den med så hård kraft, at den røg ned på jorden, men han fortsatte ufortrødent. Siden kom den næste taske og han gjorde på præcis samme måde.

Det lykkedes Elisabeth at fange hændelsen på film, og hun kunne bare se chokeret til, mens alle taskerne blev kastet rundt. Siden så hun en rosa taske som hun genkendte. Det var hendes egen taske – den blev også kastet med fuld kraft. I videoen kan man høre hende sig “Yep, den der er min”.

“Jeg er meget vred og chokeret. Det var en ny taske. Den har mistet farve og beskyttelseslaget er revet af”, siger Elisabeth til britiske Metro.

En talsperson fra Swissport, virksomheden som tager hånd om bagagen for Ryanair, siger til Metro, at de er skuffede over det som er sket og vil undersøge sagen.

En talsperson fra lufthavnen i Manchester siger sådan her ifølge Metro:
“Vi er skuffede over at se den her uacceptable behandling af bagagen af ansatte fra Swissport og har taget kontakt til dem”.

Her kan du se videoen som viser, hvad lufthavnsoperatørerne gør med taskerne, når de tror, at ingen kigger.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felizabeth.evans.73744801%2Fvideos%2F2094962250754264%2F&show_text=0&width=846″ aspect_ratio=”3:3″ /]

Jeg bliver så vred, når jeg ser den her video. Personalet viser ingen respekt fot passagerernes ejendele. Det er ikke så mærkeligt, at så mange tasker ødelægges eller mister, når personalet gør sådan her. Hvad synes du? Er du blevet ramt? Del gerne din mening i kommentarfeltet.