Randi gjorde en frygtelig opdagelse i sønnens Halloweenslik: Nu vil hun advare andre forældre

I disse dage har mange børn været klædt ud i de fineste udklædninger og gået fra hus til hus og råbt: “Trick or treat!”.

Den er en sød og hyggelig tradition fra USA, som de senere år har vundet mange danskeres hjerter. Men det kunne være gået helt galt, hvis ikke Randi Hansen havde været opmærksom på det slik, som hendes søn kom hjem med. De søde godter gemte nemlig på en frygtelig overraskelse.

Normalt forbinder man Halloween ned glade børneansigter, men for Randi Hansen og hendes familie endte hyggen brat, da hendes søn kom hjem, efter han havde været ude og sige “Trick or treat!” i Vejgaard.

Slikket gemte nemlig på en forfærdelig hemmelighed.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217973155740044&set=a.4256961501833&type=3&theater

I den lille plade Marabou gemte der sig en nål – og det er ikke den eneste Randi Hansen fandt i slikket. Hun fandt to stykker i slikket.
Nu opfordrer hun andre til at dele hendes advarsel, så det kan komme ud til så mange som muligt.

“Jeg har desværre fundet dette i min søns halloween slik”, skriver hun i indlægget, inden hun fortsætter:

“Er du sindsyg, du syg i hovedet! Hvad tænker du på! Du tænker slet ik. Tjek jeres børns slik”, lyder opfordringen fra Randi Hansen.

Hvis ikke nålene var blevet fundet, kunne det være gået helt galt. Tanken om at et uskyldigt barn kunne have fået det ind i munden og eventuelt have slugt det er frygtelig!

Hvor nålene stammer fra vides ikke.

Hvor er det forfærdeligt. Hvad enten der er tale om en produktionsfejl eller der er en person, som bevidst har puttet nålene i chokoladen, er det en forfærdelig historie. Nu hjælpes vi ad med at dele Randis advarsel, så der ikke sker noget med andre børn.