Foto: Instagram / larsloekke

Statsministeren hylder betjenten Susan – med hjertevarm detalje

Det er altid imponerende, når mennesker kan holde jubilæum efter tro tjeneste på en arbejdsplads i mange år.

I nutidens samfund er det ikke altid så let at være på den samme arbejdsplads i 40 år, for tiderne skifter jo og som årene går bliver der brug for nye kompetencer, mens visse jobs med tiden forsvinder.

Men en af de personer, som fortjener at blive hyldet for sin tjeneste i et meget vigtigt embede, er betjenten Susan Christensen, som nu er blevet hyldet af selveste statsministeren, der kun havde rosende ord til overs for Susans arbejde.

“Tak for kaffe – på vegne af Anker, Schlüter, Nyrup, Fogh, Helle og mig.”

Sådan starter statsminister Lars Løkke Rasmussen sin hjertevarme hyldest af Susan Christensen, der i går havde 40 års jubilæum som betjent i Statsministeriet.

Statsministerens fine hyldest

Lars Løkke lagde et billede på sin Instagram-profil, hvor han holder om Susan, der på arbejdspladsen bliver hyldet med flere fine detaljer, man kan se på billedet. Masser af danske flag, hvor det i baggrunden er tydeligt, at der virkelig er blevet pyntet op til jubilæet på kontoret – og ikke mindst den medalje, som Susan fremover kan bære med pryd.

Det er Dronningens Fortjensmedalje, som Susan har modtaget for sine 40 års tro tjeneste som betjent i Statsministeriet. Og det jubilæum var altså ikke gået statsministerens næse forbi, da han på vegne af sig selv og tidligere statsministere lykønskede hende på dagen. Og ikke mindst er slutningen meget hjertevarm:

“I dag har betjent i Statsministeriet Susan Christensen fået medalje for 40 års tjeneste her i ministeriet. I 40 år har Susan været en del af den stærke rygrad bag landets siddende statsminister. Det er ikke altid et nemt job, men medarbejdere som Susan gør en kæmpe forskel i en ofte travl og hektisk hverdag for en statsminister.

Susan blev ansat under Anker Jørgensen. Så kom Poul Schlüter til, siden Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen, så kom jeg for første gang, derefter Helle Thorning-Schmidt og nu trækkes hun med mig igen.

Kære Susan, tak for din store indsats. Jeg håber, at du bliver her længe endnu!”

Det er altid en flot præstation, når danskere kan holde jubilæum. Derfor var det også helt fortjent, at statsministeren lykønskede Susan med sin fine hyldest. Nu synes jeg, vi skal sige tillykke til Susan med jubilæet ved at dele et hjerte med hende som kommentar på Facebook!