Sygeplejerske får stjålet sin bil – mens hun er på overarbejde for at hjælpe corona-patienter: “Så usselt”

Intensivsygeplejersken Janine Morgan havde sparet penge for at købe en bil til sig selv i flere år. Bare en måned efter at hun endelig kunne købe en Ford Fiesta, blev den stjålet fra hospitalets parkeringsplads, da hun havde en vagt, som varede i 13 timer.

– Så usselt, siger sygeplejersken til The Mirror.

Efter en lang periode med at spare penge op kunne den 48-årige Janine Morgan endelig købe sin egen Ford Fiesta, der gjorde hendes liv lettere.

Siden udbruddet af corona-pandemien har Janine haft mange overarbejdstimer for at hjælpe corona-patienterne. Det var netop ved sådan en vagt, at tyve benyttede sig af muligheden for at stjæle hendes bil.

Stjæler bil fra hospital

Janine var lige færdig med en ti timers vagt på intensivafdelingen på Stepping Hill Hospital i Stocktow, Storbritannien. Janine var træt og slidt, men for at aflaste sine udmattede kolleger tilbød hun at arbejde et par ekstra timer. På denne måde kunne flere patienter, der var alvorligt syge med covid-19, få hjælp.

I løbet af den lange vagt var Janines Ford Fiesta parkeret uden for hospitalet.

Alle de biler, der var parkeret der i disse timer, tilhørte enten medicinsk personale eller pårørende til mennesker, der var ved at dø, men tyvene var ligeglade.

Da Janine blev færdig med sin 13-timers vagt og bare ville hjem, havde nogen stjålet hendes bil.

“Hvordan kan de sove om natten?”

Foto: Shutterstock

– Jeg var i chok. Jeg kunne bare ikke forstå, hvordan nogen kunne vælge et hospital til at stjæle en bil, siger Janine til The Mirror

Og fortsætter:

– Hvordan kan de sove om natten?

Janine fortryder ikke at lade bilen stå længere, da hun hjalp sine stressede kolleger, men hun har svært ved at forstå, at nogen faktisk benyttede lejligheden til at stjæle hendes bil.

Flere var døde den dag

– Det var en frygtelig dag, og vi var alle sammen trætte, siger hun i interviewet.

– En anden patient kollapsede, og mit team måtte hjælpe hende med at blive genoplivet. Så døde en herre, og jeg måtte trøste sygeplejersken, der havde været ved hans side hele dagen.

Håber forsikringen dækker

Politiet fandt senere bilen – forladt og fastklemt.

Janine, som er enlig mor til to og har mange lange vagter, håber nu, at forsikringen dækker en stor del af udgifterne til den stjålne bil, som hun har sparet op til så længe.

Hvordan kan man for sig selv til at gøre sådan noget? Del gerne for at gøre andre opmærksom på det.