Aldrig mere giftige kemikalier: Sådan slipper du for skimmel på badeværelset med 1 ingrediens

Da badeværelset let bliver fugtigt, så er det også et sted, hvor skimmel trives fortrinligt. Især hvis ventilationen ikke er på toppen.

At have skimmel på badeværelset er ikke godt for helbredet og alle, som har haft skimmelsvamp på badeværelset ved, at det også kan være frygteligt at komme af med.

Særligt, hvis man helst vil undgå giftige kemikalier.

Men heldigvis kan man faktisk bekæmpe skimmel uden ætsende syre og irriterende dampe fra stærke blegemidler.

Et vellykket husmortip er i stedet at åbne køkkenskabet og tage en flaske eddike frem.

Foto: Newsner

Skimmel på badeværelset

Netop eddikens mirakelegenskaber har vi været inde på flere gange tidligere. Det er et miljøvenligt alternativ til skyllemiddel, da det neutraliserer dårlig lugt i tøjet, og det kan med fordel bruges til at rengøre toilettet eller skure gulvet.

Så altså, til at slippe af med skimmel på alt fra håndvasken til mellem fliserne på badeværelset.

Foto: Shutterstock

Effektivt rengøringstrick med eddike

Ifølge The Maids kan den milde syre dræbe otte ud af ti skimmeltyper. Og det eneste du behøver at gøre, er at blande lidt eddike med vand i en sprayflaske og så spraye på det skimmelramte område.

Lad dit hjemmelavede rengøringsmiddel virke i en time, og skrub så skimlen væk med en børste, inden du skyller efter med vand. Den skarpe lugt forsvinder inden for nogle timer, og dit badeværelse er skinnende rent!

Foto: Shutterstock

Selv havde jeg ikke hørt om dette tip tidligere, så derfor tænkte jeg, at det kunne være en god idé at dele videre.

Tryk på DEL-knappen, hvis du også vil sprede dette miljøvenlige alternativ til at fjerne skimmel hurtigt og effektivt uden skrappe rengøringsmidler! Så bliver dine venner glade!