3 akrobatiske piger tager afsæt på måtten – får hele verden til at måbe

Gymnastik kan virkelig imponere mig. Det er fascinerende at se, hvordan mennesker kan være så stærke, fleksible og virkelig bruge kroppen på en måde, som kun de færreste kan.

Der skal så meget præcision til, for at kunne lykkes med en gymnastik-optræden, men disse tre piger er lysende eksempler på, hvordan man får alle dele af en opvisning til at sidde lige i skabet.

Dette eksempel er fra VM i gymnastik i 2010, hvor tre russiske deltagere optræder til den helt store guldmedalje. Det er den måske sværeste gymnastik-gren, akrobatisk gymnastik, som de stiller op i – og resultatet er intet andet end magisk.

Nummeret starter imponerende, når den lille pige i midten, som set på billedet, bliver kastet op i luften, men vender tilbage med saltomortaler. Men cirka ét minut inde i klippet bliver publikum mundlamme med en del af optrædenden, som virker nærmest helt umulig!

Disse idrætsudøvere er med til at vise gymnastikken fra sin bedste side. Herunder kan du se klippet, og del gerne, hvis du også blev imponeret!

Mageløst! Husk at dele, hvis du også blev imponeret over pigernes fantastiske optræden!