9-årig dreng fødes døv – se nu når han hører sin far tale!

Den 9-årige dreng Luiz Gustavo da Silva blev født døv, men lægerne vurderede, at det ville gå over i løbet af et år. Men det skete ikke, så da han blev tre år gammel, fik han et høreapparat.

Den hjalp ham med at høre, men efter seks år stoppede det med at fungere, så familien sendte ham til en høreklinik for at reparere den.

Problemet var at garantien var udløbet for længe siden, og familien manglede penge til at reparere apparatet. Så brød Luiz sammen.

Youtube

Luiz var bedrøvet over, at han ikke længere kunne høre noget. Han fik det dårligt over det, og orkede ikke at gå i skole.
– I seks år havde Luiz levet et normalt liv og arbejdet med specialterapeuter for at forbedre hans kommunikation, sagde faren Juliano til Liftable.

Facebook

Uden et velfungerende høreapparat kunne Luiz ikke klare sig selv i skolen.

Men familien var helt uvidende om, at der var så mange, som havde engageret sig i Luiz’ sag. Hans hjemby havde bestemt sig for at gøre noget ved situationen.

Youtube

En lærer på skolen valgte at starte en indsamling for Luiz, så han endelig kunne få det høreapparat, som han behøvede. Og bidragene væltede ind i en rasende fart.
– Så snart vi hørte om situationen, bakkede en masse mennesker op om indsamlingen, en del af dem kendte ham ikke, sagde læreren ifølge Liftable.

I slutningen af marts var finansieringen på plads, og Luiz fik endeligt sit høreapparat.

Youtube

For at vise hvor meget familien værdsatte indsamlingen, valgte Juliano at filme, da sønnen hørte sin far tale.

– Jeg blev rørt til tårer, da jeg så ham hoppe af glæde. Det øjeblik var en god påmindelse om, hvor afskærmet du bliver, når du ikke kan høre noget, sagde faren ifølge Liftable.

Luiz kunne heller ikke holde følelserne tilbage. Se bare den fantastiske reaktion, da han endelig får hørelsen tilbage!

Det er fantastisk at se, hvordan samfundet virkelig støttede op om drengen!

Synes godt om og del, hvis du også blev varm i hjertet over at se dette!

https://youtu.be/Lby0c1YTaRw