Mand møder kæreste da hun allerede er gravid – bliver mobbet online for at tage sig af anden mands baby

At navigere i et nyt forhold kan være svært nok, men en mand mødte en ekstra udfordring, da han mødte sin drømmekvinde. Hun var nemlig allerede gravid.

Caroline Oliveira, fra Brasilien, vidste ikke, at hun var gravid, da hun mødte Edgar Costa. Hun var bare begejstret over at møde en mand, som delte de samme værdier som hende og ville starte en familie – men hun vidste ikke, at den ville komme hurtigere end hun forventede.

Hun udtrykte, hvordan hendes sidste forhold havde efterladt hende udmattet, og hun havde bedt Gud om at sende hende en mand, der ville behandle hende ordentligt.

“Træt af at blive brugt og såret i forhold, hvor jeg ikke bliver respekteret eller ikke giver mig håb og tillid, bad jeg Gud om at sende en til mig, en mand som vidste, hvordan man skulle behandle en kvinde som mig; en som respekterede mig; som havde de samme mål som mig, da jeg ville have en familie”, fortæller hun til det brasilianske medie Crescer.

Meu amor primeira virada de ano ao seu lado☝ obgo por tudo, e saiba que sempre estarei ao seu lado te apoiando e motivando e cuidando da nossa Larinha 🤗.. Feliz Ano novo 🎉🎊🎊🎊🎊🎊

Posted by Edgar Oliveira on Tuesday, December 31, 2019

Da hun mødte Edgar anede hun ikke, at hun havde mødt den eneste ene.

“En uge efter at have mødt ham, aftalte vi at mødes. Så den dag mødte jeg mit livs kærlighed uden jeg vidste det…”, har hun fortalt.

Overrasket over graviditet

Edgar blev overrasket over at finde ud af, at Caroline var gravid og mange ville have forstået, hvis han ville stoppe relationen. I stedet valgte han at blive ved Caroline og hjælpe hende med at opfostre barnet, som ikke var hans.

Den 27-årige fortæller:

“Jeg mødte Caroline, og overraskende nok fandt jeg ud af, at hun bar på en lille gave. Hold, sikke en overraskelse! Hold da op, bliver jeg en far på den måde?”.

Foi o erro mais lindo que eu acertei. VOCÊ, você virou meu mundo de ponta cabeça. Se um dia do amor duvidei, hoje eu tenho certeza! #Minhaprincesa #8meses 🥰❤

Posted by Caroline Oliveira on Wednesday, November 6, 2019

Kærligheden som blomstrede mellem de to gjorde, at Edgar så bort fra Carolines graviditet. I stedet så en han fremtid sammen med hende, en fremtid som var værd at kæmpe for.

“Jeg blev bare forelsket i en person, som var gravid”, siger Edgar Costa.

Delte nyheden på nettet

Edgar var så glad for at finde Caroline, at han delte sine gode nyheder på de sociale medier, uden at have nogen som helst idé om, hvilken reaktion, han ville få.

“Blandt de mange positive og støttende ord, var der desværre også negative kommentarer. De fleste kom fra mænd, og jeg forstår ikke den form for had”, siger Edgar Costa.

Selv venner og familie advarede Edgar Costa om ikke at involvere sig med Caroline, men det betød ikke noget i forhold til, hvordan han havde det.

“Det var meget naturligt og som jeg så det, var jeg allerede følelsesmæssigt involveret i graviditeten og tog mig af dem på alle de måder jeg kunne”, tilføjer han.

De planlagde at blive gift i slutningen af 2021, og var meget begejstrede da de bød lille Lara velkommen til verden. Edgar Costa udtaler:

“Jeg er forelsket i de her to kvinder, og jeg vil gøre alt i min magt for dem”.

Imens udtrykte Caroline, hvor taknemmelig hun var for at have Carlos ved sin side under fødslen.

“Tak Gud, for jeg havde den mest vidunderlige person ved min side, som hjælper mig, motiverer mig, støtter mig ethvert minut i denne oplevelse. Hvis jeg ikke havde ham, ville ville det have været meget hårdere at gå igennem”.

“Han takker mig for at lade ham deltage i fødslen, men jeg er taknemmelig for, at han accepterede situationen og blev ved mig”.

O dia mais Feliz da minha vida e também o mais doloroso. Sim, doloroso pq só quem passa pelo trabalho de parto sabe o…

Posted by Caroline Oliveira on Saturday, December 21, 2019

Dette pars kærlighedshistorie er smuk, og der er ikke noget galt med at Carlos tog en anden mands barn til sig og støttede Caroline. Det viser tapperhed, mod og viser os ikke mindst, hvordan betingelsesløs kærlighed ser ud.

Nu ønsker vi dem alt det bedste i fremtiden.