Annemette Voss på tur med nyfødt datter: Deler kærlige ord

‘Den store bagedyst’-vinder Annemette Voss er på den første tur med barnevognen med datteren Rita, og det vækker tanker om at være mor til en pige for første gang.

Det har været en hård men også dejlig omgang for den 39-årige ‘Den store bagedyst’-vinder Annemette Voss at blive mor for fjerde gang.

Forleden tog hun den første tur med barnevognen i centrum af København, og det føltes virkelig godt, selv om kroppen er mærket.

– Nu kan jeg virkelig også mærke, at mit energiniveau er lavt igen, og jeg kan ikke overskue mere for i dag. Min krop er ægte udmattet, skriver hun på Instagram.

Smerterne er tilstede

Annemette Voss understreger også, at denne fødsel har været hårdere end de tre andre gange.

Nu har hun mange efterveer, vand i kroppen samt smerte i bækkenet, men det lille resultat i barnevognen er intet mindre end fantastisk.

– Jeg er simpelthen SÅ lykkelig over, at vi traf den beslutning om at lave endnu et barn, skriver hun glædestrålende.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Rollen er spændende

Hun og manden Micky Fridthjof var ikke optaget af kønnet, men at det så blev en pige, er ret fedt at prøve og en ny følelse, fastslår Annemette Voss.

I over 14 år Annemette Voss kun været ‘drenge-mor’, og det er det, hun har haft erfaring med, men nu er hun spændt på rollen som mor til en datter.

Efterfølgende har hun lavet en opdatering, hvor hun har gjort sig selv klar til at skulle ud af døren.

Oplevelse var vild

Turen gik nemlig mod en bogreception, der krævede, at Annemette Voss tog toget med barnevognen.

– Det her MÅ være det største, jeg har oplevet i denne uge. Jeg kan selvfølgelig nå at udrette endnu vildere ting (world peace og den slags), for ugen er jo stadig ung, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Ærlig Annemette Voss med besked om familien

Hvor er Annemette Voss bare en skøn mor!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!