Lars E Andreasen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Emil Midé Erichsen deler sine tanker om prins Nikolai: Efter privat tur på havet

Emil Midé Erichsen fortæller nu, hvilket indtryk han fik af prins Nikolai.

TV 2’s nye dokumentar ‘Min egen kurs’ har netop haft sin premiere.

Programmer handler om Emil Midè Erichsen, kendt fra ‘Kurs mod fjerne kyster’, der inviterer andre med ombord på båden ‘Havana’ til en snak omkring, hvordan det er at vokse op i en familie med stor bevågenhed.

Artiklen fortsætter under billedet…

Lars E Andreasen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Et år med tumult

Det gav derfor rigtig god mening, selvom det også var en overraskelse, at det var selveste prins Nikolai, der var den første gæst til at komme med til søs på ‘Havana’.

Interessen var selvfølgelig ekstra stor grundet den uro, der har været omkring kongehuset i år, hvor det er blevet besluttet, at flere titler bliver frataget i det nye år, hvilket også går ud over prins Nikolai, der ikke længere kan kalde sig prins fra 2023.

Og selvom programmet er filmet før krisen startede, så havde Nikolai nogle fine ord at sige om sin dronning, der først og fremmest er hans farmor.

Nu har Billed-Bladet talt med kaptajn Emil Midé Erichsen for at høre, hvordan det var at have besøg af prinsen.

– Prins Nikolai er en fantastisk og sød mand, og han er meget nede på jorden. Han er bare venlig, rar og godt selskab, fortæller Emil til mediet.

Man må da sige, at der er en rød tråd til den omtale prins Nikolai også modtog forleden, da selvsamme Billed-Bladet talte med prinsens kæreste, Benedikte Thoustrup. Også her blev Nikolai beskrevet som en gentleman.

Du kan se ‘Min egen kurs’ på TV 2 og TV 2 Play.

Han lyder virkelig som en god mand. Del dine tanker om prins Nikolai i kommentarsporet.