Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Familien overraskede Rosa Kildahl i ‘Over Atlanten’: Nu sætter hun ord på det glædelige øjeblik

Rosa Kildahl er ikke bleg for at kaste sig over en udfordring. For tiden kan hun opleves i ‘Over Atlanten’, og nu fortæller hun om en særlig begivenhed, efter hun fik fast grund under fødderne igen.

Rosa Kildahl gik lige ind i hjertet hos mange danskere, da hun deltog i ‘Den store bagedyst’ i 2017. Det blev muligvis ikke til en sejr, men hendes smil og varme gav hende mange fans.

Året efter kastede hun sig over endnu en udfordring for åben skærm, da hun medvirkede i ‘Vild med dans’. Her dansede hun med Esben Syhler-Hansen.

Lige for tiden kan Rosa ses i endnu en udfordring, da hun er med i programmet ‘Over Atlanten’. Her kan man se, at datteren Trine og barnebarnet Frida venter på hende i Lissabon Lufthavn.

Nu sætter Rosa overfor Billed-Bladet ord på, hvordan genforeningen var.

Havde ikke regnet med det

Rosa Kildahl vidste ikke, at de to familiemedlemmer ventede i lufthavnen, og i programmet kan man tydeligt se, hvor rørt Rosa bliver med gensynet.

– Det var rart, og slet ikke noget jeg havde regnet med. Når man stiger fra borde så begynder hverdagen igen, og så vil man gerne bare hjem. Hjem til sine egne personer, og så stod de sgu lige der. Og lille Frida, hun blev helt levende da hun så mig, siger Rosa Kildahl til Billed-Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Rosa Kildahl har et nært forhold til Trine og Frida. Trine er gift med cykelrytteren Jonas Vingegaard og sammen bor familien i Glyngøre, hvor også Rosa bor. Men udover at bo tæt på hinanden i hverdagen, så rejser Rosa også tit med rundt og hjælper med at passe lille Frida, når Jonas Vingegaard er ude på et af sine mange cykelløb.

Her er Trine og Frida tit med for at støtte og heppe på Jonas Vingegaard. Mange danskere har de sidste par år især set dem, når de har heppet på Jonas Vingegaard i forskellige etaper af ‘Tour de France’.

Du kan se ‘Over Atlanten’ på Discovery+.

Hvordan synes du, at Rosa og de andre klarer sig i ‘Over Atlanten’? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt på Facebook.