Højgravid Annemette Voss deler besked om helbredet: Stor frygt før termin

‘Den store bagedyst’-vinder Annemette Voss er tæt på termin med sit fjerde barn, men hun og manden er desværre blevet syge.

Selv om der venter gravide Annemette Voss en rigtig glædelig begivenhed lige om hjørnet, så står hun lige nu i en situation, hun ikke havde håbet på.

Hun er nemlig blevet syg med influenza op til terminen, og nu er manden Micky Fridthjof også skidt tilpas.

Derfor har hun nu måttet aktivere en plan B, så hun ikke kommer til at føde sit barn alene.

– Graviditet og influenza er en lorte-cocktail. Jeg er sådan set nogenlunde ok bortset fra, at min stemme er helt væk, og at jeg hoster voldsomt på 3. dag nu…, skriver hun på Instagram.

Forældre skal bakke op

En ting er, at Annemette Voss’ krop ikke er helt klar til at føde, men manden Micky Fridthjof er altså også meget ramt af virus.

Derfor kan han ikke være med til fødslen, som det ser ud lige nu, og Annemette Voss har i stedet allieret sig med sine forældre.

– Jeg skal IKKE føde alene! Vi har naturligvis snakket med læge, taget coronatest etc. We got this. Det er virkelig nogle svære vilkår at skulle forholde sig til, skriver den vordende mor ærligt.

Stemme forsvundet

Det er heller ikke mange dage siden, at Annemette Voss afslørede, at termin ville komme meget ubelejligt i forhold til hendes virus.

– Pt. er min stemme forsvundet, og helbreddet udfordret. Så vi tager den med ro. Har ikke lyst til at føde uden kroppen er på toppen, skrev hun i sin opdatering.

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Annemette Voss gør derfor, hvad hun kan for at holde på barnet, så det ikke melder sin ankomst lige nu.

Det burde ikke være aktuelt, at datteren kommer endnu, men bage-talentet har før født i uge 37 og 38, hvilket er et par uger før ventet.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss deler ny besked om svær graviditet: Måtte haste til hospitalet

Vi ønsker rigtig god bedring til Annemette Voss!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!