Morten Kjeldgaard skal giftes med sin elskede: Nu afslører de nye detaljer om brylluppet

Danseren Morten Kjeldgaard afslører nu nye detaljer om sit kommende bryllup med Frederik Haun.

Der er lagt op til en romantisk fejring, når danseren Morten Kjeldgaard til maj skal giftes med “Den store bagedyst”-finalisten Frederik Haun.

Hele 85 gæster er inviteret til det store bryllup, mens 100 gæster vil deltage i receptionen på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø, hvor parret vil holde bryllup i en stor staklade.

Vielsen af de to skal foregå udendørs, hvor der blive slået et stort telt op, og derfor håber det forlovede par nu på godt vejr.

LÆS OGSÅ: Morten Kjeldgaard og kæresten er klar til børn: Sådan vil de få baby-drømmen til at gå i opfyldelse

Præsten er fundet

Sidste år deltog de i Morten Kjeldgaards tidligere dansepartner Lailia Friis-Sallings bryllup her, hvor der også var opstillet et stort telt.

– Og vi skal vies af en præst, Stefan, som vi har fået anbefalet, siger Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.

Morten Kjeldgaard har tidligere ikke lagt skjul på, at drømmen var et stort bryllup, hvor der skulle holdes en kæmpe fest langt ud på natten.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Kagen skal udformes

Og mon ikke bryllupskagen får et ekstra drej, når det nu er noget af et bage-talent, den kendte danser skal giftes med.

Frederik Haun selv ønsker sig en kage i flere lag, der er rigtig flot, men hans forlovede spiser ikke så mange kager, så hans behov skal også mødes.

Desuden har parret fortalt, at de forud ville gå i gang med at øve sig på en vals men ikke var besluttet omkring, om det skulle være en klassisk en af slagsen, eller om Morten Kjeldgaard skulle finde en koreografi.

Desuden har parret planer om at skulle bære ens tøj, og det bliver muligvis en smoking – men om den skulle købes eller skræddersyes er endnu ikke besluttet.

Vi håber, at parret får det bryllup, de drømmer om!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!