Nu reagerer Johnny Reimar på June Bellis død: Her er hans rørende ord

Sanger Johnny Reimar er selvfølgelig berørt af June Bellis død, og nu sætter han ord på sine følelser.

Efter Peter Bellis død sidste sommer er hans enke June Belli nu også sovet stille ind i sidste uge.

I forbindelse med Grøftens åbning i Tivoli i sidste uge satte ægteparrets mangeårige ven, Johnny Reimar, ord på sine følelser omkring dødsfaldet.

June Belli var ofte med ude, når Johnny Reimer og Peter Belli optrådte, og derfor kendte sangeren hende ganske godt.

– Vi har jo lavet en masse med Peter. Hun fulgte jo altid med, når Peter var ude at optræde. Jeg kender hende derigennem. Det er trist, og nu er de sammen igen, siger Johnny Reimar til BILLED-BLADET.

Nyhed var trist

June Belli var gift med Peter Belli i 56 år, og Johnny Reimar var i sin tid med til at kickstarte musikerens karriere hos pladeselskabet Magnet.

Han sov stille ind sidste år i en alder af 79 år efter længere tids sygdom, og det var i sin tid også en trist nyhed for Johnny Reimar.

– Det er enormt trist, og det er ikke til at holde ud at flere og flere af de gamle ikke er her længere. Vi er begge fra Fyn, så han kom egentlig og overtog lidt min plads der, sagde Peter Belli dengang til Se og Hør.

Johnny Reimar
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Afsked er ofte

Dengang udtrykte Johnny Reimar også, at han var chokeret over Peter Bellis død, selv om han godt var klar over, at den aldrende musiker var syg.

– Der er jo mange, vi må sige farvel til for tiden. Det er ikke godt, men det er selvfølgelig ikke så unaturligt, at det er dem, der går bort, sagde Johnny Reimar dengang til B.T.

Dog havde Peter Belli i sin tid også en mindre kontrovers, for John Mogensen havde egentlig oprindeligt skrevet hittet “Der er noget galt i Danmark” til Peter Belli.

Hit blev udgivet

Da der var mange bandeord i teksten, var det ikke umiddelbart noget, som Johnny Reimar mente passede ind til hans butik eller Peter Belli for den sags skyld.

John Mogensen endte som bekendt med at udgive hittet selv, og det ærgrede Peter Belli, som egentlig gerne ville have haft chancen.

– Reimar mente jo ikke, at jeg skulle bande på min plade. John og jeg har grinet af det så mange gange siden. Hver gang har jeg sagt til ham: Du må ikke snakke om det, har Peter Belli tidligere udtalt til B.T.

Rørende ord fra Johnny Reimar!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!