Skandale i kongehuset: Far melder afbud – få dage før prinsebrylluppet

Prins Harry og Meghan Markle bliver gift på lørdag d. 19. maj.

Klokkerne ringer ved frokosttid i St. George’s Chapel ved Windsor Castle i Storbritannien, og det hele bliver sendt på direkte fjernsyn i hele verden.

Men nu har en ny skandale rystet det kongelige bryllup.

Ifølge flere amerikanske og britiske medier, heriblandt kendissitet TMZ og avisen Daily Express, men også CNN, vil brudens far, Thomas Markle, ikke være til stede i kirken for at føre sin datter op til alteret.

Der er nu kun få dage tilbage, inden prinsesse Dianas yngste søn prins Harry siger ja til sin elskede Meghan Markle, kendt som skuespiller i blandt andet tv-serien Suits i hjemlandet USA, i St. George’s Chapel.

Kongefamilien i Storbritannien har selvfølgelig forberedt dette i månedsvis – siden beskeden kom i slutningen af sidste år om, at de skal giftes. Officielt har de dannet par siden 2016, og kærligheden blomstrer i kongehuset!

Billedkilde: Wikipedia

Men nu har en uventet besked rystet de mange, der følger den britiske kongefamilie.

Brudens far Thomas Markle kommer ikke til London for at give sin datter til prins Harry ved alteret.

Ifølge TMZ skyldes det to ting:

Del er det for nyligt blevet afsløret, at Thomas Markle har optrådt på iscenesatte paparazzi-billeder.

Nyheden kommer efter, at det er blevet afsløret, at Thomas Markle mod betaling har optrådt på iscenesatte paparazzibilleder. På disse billeder ser det ud som om, at han er ved at forberede sig til det kongelige bryllup i Storbritannien. Han medgiver ifølge TMZ, at billederne ser dumme ud, og at han ikke vil skade den britiske kongefamilie og nu fortryder sin beslutning om at få taget billederne.

Ifølge Meghans halvsøster Samantha Grant har hun rådet sin far til at få taget billederne for at “forbedre sit ry” efter at være blevet fremstillet negativt i britiske medier.

Men det er altså ikke den eneste årsag.

For seks dage siden blev han ramt af et hjerteinfarkt. Han er for nyligt blevet udskrevet fra hospitalet. Det er også medvirkende til beslutningen om ikke at tage med til brylluppet på den anden side af Atlanten.

En talsperson for kongefamilien siger i en udtalelse ifølge CNN:

– Dette er et dybt personligt øjeblik for Miss Markle få dage før hendes bryllup. Hun og prins Harry beder om at vise forståelse og respekt overfor Mr. Markle i denne svære situation.

Prins Harry og Meghan Markle hylder Diana til brylluppet

Harry og Meghan har tidligere meddelt, at de vil hylde Harrys afdøde mor Diana ved brylluppet.

– Eftersom at jeg ikke kan møde Harrys mor, er det meget vigtigt for mig at føle, at hun er en del af os, har Meghan Markle sagt i et interview sidste år med People, skriver Expressen.

Prins Harry har allerede valgt at hylde sin afdøde mor Diana på to måder inden brylluppet: To diamanter fra prinsessens samling er blevet brugt til at pryde Meghans forlovelsesring.

Ifølge People vil blomsterarrangementet i St. Georges Chapel også være en hyldest til Diana. Der vil være hvide roser, som var Dianas yndlingsblomst, side om side med bruden Meghan Markles favorit, pæoner.

Brylluppet bliver vist på DR1 på lørdag den 19. maj fra klokken 9.

Del gerne videre, hvis du vil ønske prinseparret held og lykke på lørdag og i fremtiden!