Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Umut Sakarya og kærestens hårde start på forholdet: Så lang tid måtte de undvære hinanden

Når et forhold starter vil man ofte gerne bruge meget tid sammen med sin date, så kan man kan finde ud af, om tingene kan blive til mere. Da Umut Sakarya mødte sin nuværende kæreste, kunne han ikke se hende i lang tid efter første date.

En besked på Instagram endte med at blive startskuddet på kærligheden for kokken Umut Sakarya.

Midt mellem alle de beskeder han modtager på det sociale medie, tikkede der en dag en joke ind, som han var så vild med, at han selv endte med at bruge den. Herefter begyndte han at skrive med jokens ophavsmand, Johanne Havshøj, og det endte med, at parret tog på en date.

Men hvor mange efter en veloverstået date hurtigt ville sætte en ny op, så kom det til at gå noget anderledes for Umut Sakarya. Det fortæller han om i et nyt interview med ALT for damerne.

Den kendte kok skulle nemlig deltage i programmet ‘Over Atlanten’ lige efter deres date. Her skulle Umut sammen med en række kendte danskere, blandt andre Lars Løkke Rasmussen og Ditte Julie Jensen, sejle over Atlanten i løbet af 21 dage.

Det betød selvfølgelig, at det kommende par ikke lige kunne tage på en romantisk date, mens Umut var optaget af sejlturen.

Stort indtryk

Men selvom parret kun nåede en enkelt date, inden de blev adskilt af det store ocean, så havde Johanne gjort indtryk på ham. Faktisk i så stor grad, at han allerede gik i kærestetanker, inden han steg på skibet.

– Jeg syntes, at hun var rigtig sjov og sød. Og gudesmuk. Og så var hun virkelig klog og mindede ikke om andre, jeg havde mødt før, siger Umut Sakarya til ALT for damerne.

32-årige Umuts mavefornemmelse omkring Johanne var tydeligvis rigtig. For turen over Atlanten fandt sted i 2020 og parret er stadig sammmen den dag i dag.

Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Umut Sakarya blev især et kendt navn i Danmark på grund af restauranterne ‘Guldkroen’ og ‘Guldgrillen’.

I 2019 medvirkede han i ‘Vild med dans’, men endte med at trække sig fra programmet, fordi han blev udsat for en massiv mængde grimme beskeder på de sociale medier, der var tæt på at knække ham.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Umut Sakarya og Johanne Havshøj alt det bedste fremover.