Ny afsløring i Elvira Pitzners sag: Her er sandheden om ægteskabet med Milad

Det var disputten omkring, hvorvidt Elvira Pitzner stadig var gift med Milad Saadati, der førte til hendes fængsling, men nu afsløres der nye detaljer om ægteskabet.

Der er kommet en overraskende afsløring frem omkring Elvira Pitzners sag, hvor hun blev fængslet og siden tilbageholdt i Dubai.

Ekstra Bladet kan nemlig nu belyse, at der har kørt en hemmelig retssag i Dubai, der er blevet afsluttet den 6. marts, og som viser, at Elvira Pitzner faktisk havde retten på sin side.

Elvira Pitzner og hendes kæreste Mortada Haddad blev 7. februar frikendt for utroskab efter en retssag, og det viser sig at være helt på sin plads.

Skilsmisse var officiel

Dokumenterne fra denne retssag viser nemlig, at Elvira Pitzner og Milad Saadati allerede blev skilt i overensstemmelse med islamisk lov tilbage i august 2023.

Skilsmissen var derfor gået igennem længe, før Elvira Pitzner og hendes nye flamme Mortada blev anholdt 30. november sidste år.

Her havde Milad Saadati nemlig anmeldt dem politiet for utroskab, men det blev bare ikke nedfældet nogen steder, at der allerede havde været en juridisk skilsmisse.

Elvira Pitzner
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Eksmand chikanerede

Skilsmissen var nemlig ikke registreret af Milad Saadati på det tidspunkt, og det var da også Elvira Pitzners ærinde at få løst konflikten med ham, da hun rejste til Dubai.

Hun har nemlig fremlagt, at han siden deres skilsmisse gentagne gange har chikaneret hende, og at hun faktisk heller ikke var sikker på, hvad i sin tid skrev under på i relation til ham.

Den 5. februar viser det sig nu, at Elvira Pitzner lagde sag an mod Milad Saadati for at få ham til at indrømme, at de to var skilt, og at skilsmissen skulle registreres i Dubai.

Aftale er bindende

Her fremgik det af retsdokumenterne, at Milad Saadati både skriftligt på mail og mundtligt via telefon i august 2023 meddelte Elvira Pitzner, at de var skilt.

Det er under de rette betingelser juridisk bindende i Dubai og dermed også nok til, at en skilsmisse er en realitet, så længe ægtemanden ikke trækker sit tilsagn tilbage indenfor en fortrydelsesperiode.

Det skete ikke i tilfældet med Elvira Pitzner og Milad Saadati, og derfor havde hun en god sag, da afgørelsen faldt i år uanset, om hun og Mortada Haddad havde haft sex eller ej.

De to har endnu ikke bekræftet, om de er kærester, men Milad Saadati har altså kørt sagen ud fra, at han aldrig officielt registrerede skilsmissen i systemerne i Dubai.

En svær sag for alle parter!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!